Liga 3 | Marius Botan: ”Doresc să îi felicit pe băieți pentru efortul depus și pentru dăruirea cu care au jucat împotriva celor 11 + 3 adversari!”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa pregătită de Marius Botan a încheiat la egalitate, fără gol marcat, duelul disputat pe teren propriu în compania celor de la Lotus Băile Felix (locul 6).

Pe parcursul primei reprize, arbitrul sibian Ţiţii Andrei Lucian l-a eliminat de la oaspeți pe Cristian Copil (min. 20) și pe careianul Teodor Bîrle (min. 41), iar în debutul reprizei secunde l-a trimis în tribune și pe antrenorul Marius Botan (pentru proteste).

La finalul jocului, antrenorul Victoriei s-a arătat foarte nemulțumit de maniera de arbitraj, însă și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și pentru dăruirea cu care au jucat și a mulțumit spectatorilor care au fost prezenți la meci și i-au susținut pe toată durata jocului!

marius botan declaratie lotus baile felix 1

”Acestui "cavaler al fluierului" acum 4 etape i s-a facut un memoriu după meciul dintre FC Bihor - SCM Zalău. Era vorba că va fi suspendat tot restul anului! A primit 3 etape! După suspendare, meciul de azi, de la Carei, a fost primul oficiat de acest domn din Sibiu (arbitru de liga a II-a)! Aici mă și opresc din a mai spune orice referitor la maniera de arbitraj de azi. 

Doresc să îi felicit pe băieți pentru efortul depus, pentru ambiția de care au dat dovadă și pentru dăruirea cu care au jucat împotriva celor 11 + 3 adversari!

Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă etapa următoare la Sighet! Din păcate vom suferi din nou din cauza suspendărilor și a accidentărilor, dar va trebui să facem tot posibilul de a ne întoarce cu punct sau puncte!

Le mulțumesc spectatorilor care au fost azi la meci și ne-au susținut pe toată durata jocului!”, a declarat antrenorul Marius Botan.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii