Marius Botan: ”Mizez pe dorința, prospețimea și tinerețea lotului nostru”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CSM Victoria Carei, campioana județului Satu Mare din acest sezon, joacă miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul din Mediaș, contra campioanei județului Argeș - Real Bradu - în prima etapă a barajului de promovare în Liga 3.

Careienii pornesc în această după-amiază spre Mediaș, iar înainte de plecare antrenorul Marius Botan ne-a transmis că la meciul de mâine ”mizeză pe dorința, prospețimea și tinerețea lotului”și că municipiul Carei merita o promovare în Liga 3.

”Jucăm împotriva campioanei județului Arge, Real Bradu! O echipă matură, experimentată, cu mulți jucători care au evoluat în ligile superioare din România. Noi va trebui să ne ambiționăm foarte bine, să ne sacrificăm pentru a obține un rezultat pozitiv! Mizez pe dorința, prospețimea și tinerețea lotului nostru. Careiul merită o promovare în Liga 3! Mulțumim domnului președinte Pereș Virgil, care a reușit într-un timp foarte scurt să rezolve toate formalitățile oficiale pentru barajul din etapa I!”, a declarat pentru Sportul Sătmărean antrenorul Marius Botan.

ervin kinczel

Ervin Kinczel, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei din Carei, este convins că ”vom veni acasă învingători şi vom merge la următorul baraj”

”Sunt convins că vom avea un meci de baraj foarte interesant. Mulţi dintre colegii mei nu cred că au apucat să joace asemenea partide şi să facă astfel de deplasări. Se vor simţi şi ei fotbalişti, va fi un pic de presiune asupra lor, dar cred că, dacă vom rămâne la fel de concentraţi ca şi până acum, vom veni acasă învingători şi vom merge la următorul baraj”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii