Liga 3 | Un jucător de la CSM Satu Mare, infectat cu COVID-19

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pandemia de COVID-19 face în continuare probleme în sportul românesc, iar în aceste zile virusul a ajuns și la echipa de fotbal din cadrul CSM Satu Mare.

Astfel, unul dintre jucătorii din lotul antrenat de Ritli Zoltan a fost testat pozitiv la ultima verificare și a intrat în carantină, fiind izolat de colegii de la CSM şi de alte persoane.

Conform protocolului medical aprobat de FRF și MTS, echipele din liga a treia sunt obligate să efectueze teste o dată la două săptămâni. Echipa sătmăreană a fost împărțită în două pentru teste, iar în urma testelor de miercuri, unul a ieșit pozitiv.

Rezultatele celorlalți jucători, testați astăzi, urmează să fie aflate vineri. În funcție de rezultate și după finalizarea anchetei epidemiologice a DSP Satu Mare se va lua o hotărâre cu privire la meciul de sâmbătă, de la Oradea.

În cazul în care numărul jucătorilor pozitivi va fi mai mare, cel mai probabil jocul dintre CAO Oradea şi CSM Satu Mare va fi amânat, iar meciul de marți, 13 octombrie, cu CSC Sânmartin (amânat după ce mai mulți jucători bihoreni au fost infectați cu COVID-19) este posibil să se amâne din nou.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii