Liga 3 | Ciprian Brata a semnat cu Minaur Baia Mare Foto: www.minaur.ro

Liga 3 | Ciprian Brata a semnat cu Minaur Baia Mare

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Fostul jucător al Olimpiei Satu Mare, Ciprian Brata a semnat cu echipa din Seria 5 a ligii a treia, FC Minaur Baia Mare.

  • ”Minerul Baia Mare a realizat cel mai important transfer din această pauză competițională. Fotbalistul Florin Ciprian Brata vine în Baia Mare pentru a-și pune experiența și priceperea în îndeplinirea obiectivelor clubului băimărean, acela de a promova în eșalonul secund al fotbalului românesc”, este mesajul transmis de conducerea clubului băimărean.

Ciprian Brata a jucat peste 80 de partide în Liga 1, fiind component al echipelor Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, Corona Brașov, FC Botoșani și Drobeta Turnu Severin, iar în urmă cu trei ani a semnat cu Olimpia Satu Mare. De asemenea, Florin Ciprian Brata a avut cinci selecții la echipa națională a României Under 21.

  • ”Mă bucur că am semnat cu Baia Mare, unde am găsit un proiect interesant prin care vom susține obiectivele propuse. Intențiile mele sunt acelea de a promova alături de colegii din echipa mea. Sper ca experiența mea să contribuie la obiectivele clubului”, a declarat Florin Ciprian Brata.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii