Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Oficial | Energia Negreşti Oaş nu îndeplinește condițiile de participare la barajul pentru Liga 3 Foto: Sportul Sătmărean

Oficial | Energia Negreşti Oaş nu îndeplinește condițiile de participare la barajul pentru Liga 3

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Energia Negreşti, câștigătoarea ediției 2017/2018 a ligii de elită din fotbalul județean sătmărean a fost citată astăzi la şedinţa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF pentru clarificarea îndeplinirii sau nu a condiţiilor de participare la jocurile de baraj pentru promovare în Liga 3.

  • ”Clubul AS Energia Negreşti Oaş este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 14 iunie 2018, ora 13:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din strada Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General în calitate de reclamant, privind cauza - sesizare cu privire la neîndeplinirea condiţiilor de participare la jocurile de baraj pentru promovare în Liga a 3-a”.

Din păcate, negreștenii nu au obținut în timp util Certificatul de Identintate Sportivă (CIS) necesar pentru programarea la Jocurile de Baraj organizate de FRF pentru promovarea în Liga 3 și, pe cale de consecință, nu are dreptul de participare la meciurile de baraj ce urmau să se dispute sâmbătă, 16 iunie (tur), respectiv 23 iunie (retur) contra campioanei județului Bistrița-Năsăud, ACS Unu Fotbal Club Gloria (ACS Dumitra). 

De altfel, azi, în ședința Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, pe lângă ”cazul” Energiei Negrești, s-au mai anulat alte trei jocuri de baraj, AS Gloria 2015 Cornești, AS Unirea Cristuru Secuiesc și AS Victoria Lețcani fiind în aceeași situație cu echipa negreșteană.

Astfel, ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița s-a calificat direct în Liga 3, partida din primul meci al barajului cu AS Energia Negreşti Oaş fiind anulată.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii