Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Primul antrenament al anului pentru FC Unirea Tășnad. Antrenorul Cristi Popa, principala noutate a tășnădenilor Foto: Sportul Sătmărean

Primul antrenament al anului pentru FC Unirea Tășnad. Antrenorul Cristi Popa, principala noutate a tășnădenilor

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Singura reprezentantă a județului Satu Mare în Liga 3, FC Unirea Tășnad a efectuat astăzi primul antrenament al anului 2018.
Cei 12 jucători prezenți în această după-amiază la baza sportivă Rania din Satu Mare au efectuat primul antrenament al anului sub comanda noului antrenor, Cristian Popa, cel care a semnat un contract cu gruparea tășnădeană pe o perioadă de un an și jumătate:
  • Am ajuns la Unirea Tășnad pentru că m-au dorit. Am purtat discuții și am acceptat rapid deoarece chiar îmi doresc să fac asta. Ne-am înțeles pentru un an și jumătate, am venit cu gânduri de bine, îmi doresc să facem treabă pentru că am încredere în jucătorii de aici și sper să facem o figură frumoasă în retur. Ne dorim să construim o echipă puternică formată din sătmăreni, o echipa care să fie respectată”, a declarat antrenorul Cristian Popa.
Deocamdată, singura noutate din lotul echipei FC Unirea Tășnad este portarul Sebastian Moroz, însă, conform celor declarate de antrenorul Popa, în zilele următoare vor mai veni jucători și cel mai probabil va fi completată și conducerea tehnică a echipei. Au lipsit din motive obiective de la antrenamentul de azi Gabriel Cădar, Sergiu Bercean, Raul Stanciu și Marius Bălău, iar trei jucători au părăsit echipa: Dascăl, Vereș Alex, Andrei Mureșan.

În următoarea perioadă, jucătorii vor avea parte de antrenamente pentru reacomodarea cu efortul ce vor avea loc atât în Satu Mare, cât și la Tășnad, după care, la sfârșitul lunii ianuarie, vor intra într-un cantonament centralizat de opt zile, în Tășnad. Antrenorul Cristian Popa a declarat că pentru pregătirea returului ligii a III-a vor disputa cinci meciuri amicale, programul și adversarii Unirii urmând să fie stabiliți zilele următoare.
La primul antrenament din acest an au fost prezenți următorii jucători: Raul Cherecheș, Sebastian Moroz (portari) - Imi Nagy, Călin Vădan, Mario Silaghi, Raul Silaghi, Adrian Ciul, Denis Chivari, Bogdan Faur, Mark Parnău, Laurențiu Cătuna, Krisztian Szekely;
FC Unirea Tășnad a încheiat turul sezonului 2017/2018 al Ligii 3 pe locul 10 din Seria 5, cu 18 puncte (5 victorii, 3 remize, 6 înfrângeri). Returul este programat să înceapă pe 3 martie, iar FC Unirea Tășnad va juca în deplasare la ocupanta penultimului loc din Seria 5, Unirea Dej.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club mai