Liga 3 | FC Unirea Tăşnad - Industria Gâlda, sâmbătă, ora 14:00

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
FC Unirea Tăşnad joacă mâine ultimul meci pe teren propriu din turul sezonului 2017/2018, oaspeții tășnădenilor vor fi jucătorii echipei Industria Gâlda - locul 3 în clasamentul Seriei 5. În ultima etapă a turului, FC Unirea Tăşnad va juca în deplasare la echipa a doua a celor de la CFR Cluj.
Problemele financiare de la echipa din Tășnad despre care am tot scris în ultima perioadă par să afecteze din ce în ce mai mult jucătorii, care, în semn de protest, s-au antrenat o singură dată în această săptămână...
  • ”Știut fiind faptul că ne confruntam cu probleme financiare serioase, în semn de protest băieții noștri nu s-au antrenat în această saptămână decât marți. Vrem nu vrem aceste probleme afectează enorm de mult concentrarea băieților noștri și atmosfera din vestiar”, a transmis conducerea clubului.
Chiar dacă sunt neînvinși în ultimele șase meciuri, nici echipa din Gâlda nu este într-o situație foarte bună, conform colegilor de la ziarulunirea.ro echipa antrenată de Paul Ciucă urmând să vină laTășnad în ziua meciului și fără mai mulți jucători cate sunt accidentați sau suspendați.
Conducerea Unirii Tășnad anunță că pentru meciul de mâine vor fi indisponibili Vădan (accidentat), Stanciu (suspendat) și Cădar (incert) și invită suporterii tășnădeni să fie alături de echipă:
  • ”Vom lupta în teren pentru suporterii noștri inimoși și care au dovedit că sunt alături de noi și în momentele foarte dificile. Vă mulțumim încă odată din suflet și vă așteptăm sâmbătă la stadion!”
Program, Liga 3, Seria 5, etapa 14:
Vineri, 24 noiembrie, ora 14:00:
Performanţa Ighiu - Unirea Dej     
Sănătatea Cluj - ACS Fotbal Comuna Recea     
Universitatea Cluj - Avântul Reghin, ora 15:30
Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 14:00:
FC Unirea Tăşnad - Industria Gâlda     
Viitorul Ghimbav - Metalurgistul Cugir     
FC Avrig - Gaz Metan Mediaş II    
CS Iernut - Unirea Alba Iulia     
CFR Cluj II stă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii