Juniori | Toate grupele Academiei Partium au început antrenamentele. Urmează meciuri și turnee de pregătire

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cursul săptămânii, toate cele opt grupe de juniori ale Academiei Partium au revenit la programul obișnuit de antrenament, iar pentru trei dintre grupe a început pregătirea de iarnă, care va include meciuri de pregătire și antrenamente axate pe dezvoltare fizică. 

Tot în această săptămână, trei dintre jucătorii de la grupa U19 s-au alăturat pregătirilor lotului extins de la CSM Satu Mare, iar sâmbătă au jucat în meciul amical cu Hegyeshalom SC (Ungaria), Murvai Martin și Tempfli Patrik au reușit să înscrie câte un gol și au dat și pase de gol, iar Szénási Márk a dat două pase de gol în victoria sătmărenilor cu scorul de 10-0.

Grupele mai mici ale Academiei vor participa weekend-ul viitor la Miercurea Ciuc la un turneu U9-U10, iar staff-ul Academiei de Fotbal Partium va participa la o conferință tehnică organizată de FK Miercurea Ciuc (Academia de Fotbal a Ținutului Secuiesc).

În vacanța de iarnă, grupele de vârstă pre-academice s-au extins la un număr complet, iar loturile U16, U17 și U19 au fost întărite.

”Pornim anul cu foarte mult optimism, deoarece 2023 marchează primul an calendaristic complet de funcționare al Academiei. Este o mare plăcere, dar și o responsabilitate pentru noi, faptul că oferim antrenamente de formare pentru peste 300 de copii din Satu Mare, de la preșcolari până la cei mai mari. Mai avem încă multe sarcini anul acesta, iar încrederea pe care o primim de la părinți ne dă multă putere”, a transmis Purguly Árpád, directorul tehnic al Academiei.

Sub conducerea lui Deac Florin s-a consolidat noua grupă U15, iar înainte de începerea sezonului 2023/24, țintele principale ale echipei vor fi turneele de primăvară/vară care vor oferi oportunități tuturor jucătorilor.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. Elite A
  2. Elite B
  3. Liga 4 A
  4. Liga 4 B
  5. Liga 5

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii