Liga 1 | Arbitrii sătmăreni din prima ligă, testați înainte de reluarea campionatului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 9-12 ianuarie, arbitrii din prima ligă s-au reunit pentru o nouă etapă de testare și perfecționare în perspectiva reluării competiției interne.

Printre participanți s-au aflat și arbitrii care aparțin de CJA Satu Mare Kovacs Szabolcs și Rareș Vidican, respectiv arbitrul asistent Ciprian Danșa, dar și Marcel Savaniu în calitate de vicepreședinte al CCA și Octavian Șovre, membru al Comisiei. De la testări și dezbateri au lipsit Istvan Kovacs și arbitrii asistenți din brigada sa, aceștia fiind prezenți la Cupa Națiunilor din Golf, precum și Iuliana Demetrescu, aflată în pregătirea pentru participarea la Cupa Mondială la fotbal feminin.

Programul întâlnirii a inclus testări teoretice și fizice, analize video complexe împreună cu membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar și exerciții practice pe teren în care rolul jucătorilor a fost preluat de arbitrii din ligile inferioare din București și Ilfov.

Au fost prezenți toți arbitrii de primă ligă și arbitrele de pe lista FIFA. De asemenea, la testarea fizică a participat și Ovidiu Hațegan, cel care după infarctul suferit în 2022 nu a mai arbitrat niciun meci la centru, ci s-a aflat doar în camera VAR.

ovidiu hategan testari

”Am participat la o parte din testele fizice, a fost pentru prima dată când mi-am încălțat ghetele de când am arbitrat ultimul meci. Dorința mea este să revin pe teren, dar vom vedea ce va urma. Testele medicale până acum sunt bune, voi face un control amănunțit în luna martie și abia apoi voi avea o decizie finală”, a dezvăluit Ovidiu Hațegan.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. Elite A
  2. Elite B
  3. Liga 4 A
  4. Liga 4 B
  5. Liga 5

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii