Juniori | Ramon Erdei, convocat la Echipa Națională U15

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Jucătorul de la LPS Satu Mare, Ramon Erdei, a fost convocat la Echipa națională a României U15 (jucători născuți în anul 2008) pentru un stagiu de pregătire, care va avea loc la Vaslui în perioada 1 Octombrie – 7 Octombrie 2022.

În această vară, Ramon Erdei a trecut de cele patru etape de selecție ale Turneului Speranțelor, iar în perioada 4-10 septembrie a participat alături de alți 65 de jucători născuți în anul 2008 la o acțiune de selecție în urma căreia s-a format lotul naționalei Under 15 a României. Stagiul de pregătire, organizat de departamentul de scouting al Federației Românie de Fotbal, s-a desfășurat la Centrul Național de Fotbal Buftea. Pe parcursul acțiunii, juniorii au efectuat teste tehnice, fizice și au disputat meciuri-test.
Ramon Erdei se va prezenta la reunirea lotului sâmbătă, 1 octombrie, la CNF Mogoșoaia, urmând ca în data de 2 Octombrie, lotul să se deplaseze către Vaslui, unde se va efectua stagiul de pregătire. Pe perioada desfășurării stagiului de pregătire se vor efectua antrenamente și două jocuri amicale împotriva Moldovei. Aceste meciuri sunt programate în zilele de 4 și 6 octombrie 2022.
În prezent, Erdei Ramon evoluează la LPS Satu Mare, unde este antrenat de Dorel Ziman și Cosmin Iuhas, și a fost format la clubul Il Calcio Satu Mare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. Elite A
  2. Elite B
  3. Liga 4 A
  4. Liga 4 B
  5. Liga 5

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii