Banner blato Livrare

FRF | Start la înscrieri în Cupa Satelor și Interliga Națională

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Federația Română de Fotbal a lansat platforma de înregistrare în competițiile grassroots - www.impreunasuntemfotbal.ro - platformă unde se regăsesc toate informațiile despre competițiile din fotbalul de bază organizate de FRF.

Cupa Satelor și Interliga Naționale, primele competiții grassroots aliniate la start după mai bine de un an și jumătate

În urma modificării protocolului medical conform căruia minorii sunt exceptați de la testarea COVID-19, Federația Română de Fotbal anunță startul a două dintre cele mai iubite competiții de grassroots: Cupa Satelor, competiție U13 care se desfășoară în satele și comunele din România, și Interliga Națională, care se dispută la categoriile de vârstă U7, U8, U9, U10! 

CUPA SATELOR 

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2009 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe.

Etapa I (faza județeană) debutează pe 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de Asociațiile Județene de Fotbal pentru fiecare județ în parte. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aibă minimum 8 echipe participante. 

AICI POȚI SĂ-ȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE! 

REGULAMENT CUPA SATELOR 2021-2022

INTERLIGA NAȚIONALĂ 

Interliga Națională de Fotbal – ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă U7 (n. 2015), U8 (n. 2014), U9 (n. 2013) și U10 (n. 2012). Competiția se organizează la nivel județean – interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal și AMFB, zonal și cu finalitate națională prin Interliga de Iarnă – Trofeul Gheorghe Ola – Trofeul Gheorghe Ene, organizată de către FRF.

AICI POȚI SĂ-ȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE!

REGULAMENT INTERLIGA NAȚIONALĂ 2021-2022

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii