Banner blato Livrare

Cupa României | Energia Negrești a învins Talna Orașul Nou în primul meci al sezonului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această după-amiază, pe terenul din Negrești, Energia a învins Talna Orașul Nou în primul meci al sezonului din faza județeană a Cupei României.

Negreștenii s-au impus cu scorul de 4-1, după ce Talna a condus cu 1-0, ambele echipe beneficiind de câte o lovitură de la 11m.

Ioan Boje a deschis scorul, dintr-un penalty, pentru Talna Orașu Nou, după 20 minute de joc, însă până la pauză negreștenii au întors rezultatul prin dubla lui Sebastian Balog (min. 26, min. 40, penalty). În repriza secundă, Ioan Caba, intrat de pe bancă, a marcat pentru 3-1 în minutul 72, iar în ultimul minut de joc, Marius Feraru a marcat și el pentru Energia și a stabilit scorul final, 4-1.

Față de sezonul trecut, în ambele echipe s-au făcut mai multe schimbări atât pe banca tehnică, cât și în loturile de jucători. Astfel, Vasile Pop este noul antrenor al Energiei Negreși, alături de el venind mai mulți jucători care au evoluat în Liga 3 la echipele din Maramureș, dar și fostul antrenor-jucător de la Orașu Nou, Lucian Homorozan, plus alți trei jucători de la Talna. În schimb, Talna Orașu Nou este fără antrenor în această perioadă, însă, până la startul noului sezon, conducerea clubului a dat asigurări că echipa va avea un antrenor nou.

Cupa României | Seria F | Etapa 1 | Energia Negreşti Oaş 4 - 1 Talna Oraşu Nou (2-1)

Marcatori: Sebastian Balog (min. 26, min. 40, penalty), Ioan Caba (min. 72), Marius Feraru (min. 90) /Ioan Boje (min. 20, penalty)

Arbitri: Bathory Ştefan, Jennifer Damian, Batori Patrick;

Observator: Tincu Bogdan;

Energia Negreşti Oaş: Gergely Andrei - Vlad Huja, Marius Pop, Lucian Ciocan, Dean Sebastian, Călin Borota, Vlad Asausan, Perișor Seleveschi, Sebastian Balog, Gheorghe Berinde, Marius Feraru;

Rezerve: Lucian Pop, Horea Dănuț, Ioan Caba, Lucian Lohan, Gheorghe Drăguș, Laurențiu Canaloș;

Antrenor: Vasile Pop;

Talna Oraşu Nou: Daniel Miclea - Erdei Mátyás, Ioan Boje, Bute Janos, Michel Fedorca, Kovacs Attila, Paszos Attila, Erdei Sandor, Rareș Damian, Covacs Nandor, Kapko Laszlo;

Rezerve: Balla Eduard, Balla Henric, Erdei Oskar, Vass Alex, Ioago Janoș, Payzsos David;

Antrenor: -

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii