Banner blato Livrare

Nocturnă și teren sintetic pentru Stadionul Victoria din Carei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele două secții ale Clubului Sportiv Municipal Carei au reușit în ultima perioadă două performanțe notabile.

Luna trecută, echipa de tenis de masă a reușit să promoveze în Divizia A, după ce au învins echipa din Dumbrăviţa (Timişoara) în ambele meciuri, 3-2 la Timișoara, respectiv 3-1 la Carei, iar vineri, echipa de fotbal a devenit campioană județeană după ce a învins în marea finală a fotbalului județean sătmărean, FC Unirea Tășnad.

Primarul Eugen Kovacs a felicitat performanțele reușite de cele două echipe din cadrul CSM, performanțe reușite cu sportivi din zonă și promite sprijin necondiționat sportivilor, dar și investiții în bazele de pregătire: renovarea și dotarea stadionului cu nocturnă și suprafață sintetică, plus o unitate de cazare specială pentru sportivi, în locul vechii popicării.

”Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Carei au obținut în ultima vreme două rezultate de excepție. Vineri, echipa de fotbal a reușit să câștige titlul de campioană județeană. Felicit jucătorii, antrenorii, respectiv conducerea clubului și le urez mult succes în continuare. Orașul îi sprijină necondiționat, iar accederea în Liga 3 va aduce o bucurie și mai mare suporterilor. Administrația locală este pregătită să asigure sprijinul necesar în cazul promovării. Cu această ocazie, vreu să felicit și secția de tenis de masă a CSM Victoria Carei pentru performanța de a se califica în Divizia A Fete. Felicit jucătoarele și pe antrenorul Mircea Podoba pentru această reușită. Vom investi în continuare în sport, vom investi în continuare în tinerii noștri”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

”Felicit echipa pentru această performanță atât de așteptată de iubitorii fotbalului din Carei. Acest rezultat a demonstrat că ideea noastră de a promova doar jucătorii crescuți pe plan local a fost una inspirată. Se poate face performanță și cu tinerii noștri, fără să apelăm la serviciile unor jucători aduși pe bani mulți din alte părți. Le urez băieților mult succes în continuare”, a declarat viceprimarul Ludovic Keizer.

Cu această ocazie, primarul Eugen Kovacs a anunțat noii investiții în baza sportivă Victoria.

”Pe lângă faptul că vom contrui în zonă centrul recreativ cu bazin de înot, am decis să modernizăm stadionul Victoria, dotându-l cu nocturnă și cu gazon sintetic. Într-o a doua etapă, dorim să construim și o pensiune cu o capacitate de 16-17 camere. Pensiunea, care va fi destinată sportivilor, va fi amplasată pe locul fostei popicării”, a declarat primarul Kovacs.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii