Banner blato Livrare

100 de ani de Olimpia, 100 de ani de fotbal galben-albastru

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Suporterii dornici să susțină Olimpia MCMXXI o pot face achiziționând unul dintre cele 100 de carduri Olimpiste.

În viață lucrurile mărețe au fost realizate de către cei ce nu au cedat și au mers înainte indiferent de obstacole și provocări. 

Istoria și dragostea pentru Olimpia ne obligă să continuăm și să ridicăm steagul galben albastru și acum la 100 de ani de la înființare.

Conflicte, vremuri de recesiune, conducători dezinteresați, sau chiar o pandemie, NIMENI și NIMIC nu poate să facă cuvântul Olimpia să dispară din Satu MARE.

Putem sa mergem înainte pentru că va avem pe voi aproape de noi, suporterul a fost singurul lucru constant din viața acestui club.

Acum la ceas aniversar am creat 100 de carduri Olimpiste prin care vrem să susținem financiar clubul. Prețul unui card este de 120 Ron iar banii strânși vor fi in totalitate folosiți pentru a ne continua drumul.

Suporterii care achiziționează cardul până înaintea începerii campionatului cu două săptămâni vor avea numele trecut în numărul de pe spatele tricoului de joc.

Cei care doresc sa achiziționeze acest card aniversar vă rugăm să ne lăsați un mesaj în privat pe pagina de facebook a Voluntarilor Olimpisti.

oli card aniversar

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii