Banner blato Livrare

Juniori | Trei antrenori sătmăreni au participat la cursul organizat de Academia Răzvan Raț

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Timp de două zile (27-28 februarie), Academia Răzvan Raț în colaborare cu Sandu Tabârca (formator UEFA), Dan Didita (preparator fizic licențiat Coverciano) și Felicia Stere (psiholog sportiv) a organizat, la Slatina, cursul cu tema “Întreg procesul de formare al copiilor și juniorilor” adresat tuturor antrenorilor din sectorul juvenil.

Prezența lui Sandu Tabârca a stârnit un real interes printre antrenorii de copii și juniori din întreaga tara, dornici sa audă și sa vadă lucruri importante despre procesul de formare al copiilor. LA acest curs, județul Satu Mare a fost reprezentat de antrenorii de la Juniorul Satu Mare Nelu Donca și Florin Deac, dar și de Dacian Nastai - antrenor FCSB U17.

”60 de antrenori au avut posibilitatea sa audă și sa vadă lucruri importante legate de procesul de formare al copiilor și juniorilor.

Credem cu tărie ca avem nevoie de o schimbare a procesului de formare, iar SANDU TABÎRCA este omul care poate face acest lucru.

Nu putem decât să mulțumim tuturor antrenorilor prezenți și să vă spunem că prezența dumneavoastră la acest curs înseamnă că vă pasă de viitorul copiilor”, au declarat organzatorii.

academia rat

academia rat1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii