Liga 2 | Arbitrii sătmăreni au susținut testele fizice în vederea sezonului viitor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această săptămână, arbitrii de Liga 2 au susținut testele fizice. Pentru a evita deplasările lungi, arbitrii au fost testați în două centre: la Cluj-Napoca și la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Lotul pentru Liga 2 numără 74 arbitri, 29 de centrali și 45 de asistenți, o parte dintre aceștia fiind însă deja în circuit pentru partidele din play-off-ul Ligii 2, iar unii au absentat fiind accidentați. La testările din această săptămână au participat 26 de arbitri de centru și 43 de arbitri asistenți. Toți au susținut testele fizice păstrând o distanță minimă de 3 metri între ei.

La Cluj, CJA Satu Mare a fost reprezentată de ”centralii” Ovidiu Mazilu, Kovacs Szabolcs, Rareș Vidican, Marius Omuț și de asistentul Alex Corb.

Conform Protocolului medical, în fiecare oraș în care se va disputa un meci de fotbal va fi alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru meciul respectiv nu va putea participa.

Arbitrii au fost deja testați RT – PCR, unii dintre ei urmând să fie delegați la meciurile de baraj pentru Liga 3. Testarea se va repeta la fiecare 14 zile, iar costurile acestor teste vor fi suportate integral de Federația Română de Fotbal.

Săptămâna viitoare sunt programate testele fizice pentru arbitrii de Liga 3.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii