AJF Satu Mare a stabilit cine va reprezenta județul la barajul pentru Liga 3 și în Cupa României

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comitetul Executiv al AJF Satu Mare, întrunit vineri, 24 iulie, a analizat încheierea sezonului 2019/2020 al ligii a patra sătmărene.

Ca de obicei, fără prea multe explicații, președintele Szilagyi, Comitetul Executiv a hotărât că ”echipa CSM Satu Mare va reprezenta judeţul Satu Mare la barajul de promovare în Liga a III-a, organizat de FRF, iar echipa Olimpia MCMXXI va reprezenta judeţul Satu Mare în Cupa României”.

Suporterii prezenți pe la ”meciurile oficiale amicale” disputate în ultimele zile se tot întrebau care vor fi criteriile de stabilire a campioanei județului în acest sezon, având în vedere sistemul complicat și numărul mare de echipe implicat în lupta pentru titlul de campioană, însă Comitetul Executiv a găsit repede criteriile de departajare: o hotărâre de Guvern, o hotărâre a Comitetului de Urgenţă al FRF, protocolul medical impus de MTS, MS și FRF, dar și siguranţa şi sănătatea jucătorilor, ale staffului şi ale tuturor persoanelor angrenate în organizarea competiţiilor sportive...

Criteriile sportive vor conta altădată...

Redăm integral comunicatul transmis de AJF Satu Mare:

 • Având în vedere:
 • - Hotărârea Guvernului privind prelungirea stării de alertă;
 • - Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF din 14.07.2020;
 • - Protocolul medical pentru reluarea competiţiilor de fotbal amator încheiat între Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Sănătăţii şi FRF;
 • - Siguranţa şi sănătatea jucătorilor, ale staffului şi ale tuturor persoanelor angrenate în organizarea competiţiilor sportive.
 • Comitetul Executiv a hotărât în unanimitate că echipa CSM Satu Mare va reprezenta judeţul Satu Mare la barajul de promovare în Liga a III-a organizat de FRF, iar echipa Olimpia MCMXXI va reprezenta judeţul Satu Mare în Cupa României.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

 1. L 4A
 2. L 4B
 3. L 4C
 4. Liga 5A
 5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii