Futsal | Labradorii Negrești Oaș au câştigat ediția a X-a a Cupei Futsal Carei

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sâmbătă și duminică (11, 12 ianuarie), în sala de sport a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” din Carei s-a desfășurat ediția a X-a a Cupei Futsal Carei, iar la finalul celor două zile pline de fotbal, Labradorii Negrești Oaș au câștigat trofeul cel mare.

La competiția din acest an s-au înscris 16 echipe din Satu Mare, Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Șimleul Silvaniei, Oradea, Arad, Cristuru Secuiesc, care au fost repartizate de organizatori în patru grupe:

Grupa A: Ciocanul Satu Mare (Satu Mare), FC Poiana Codrului, AS GCI 2016 Baia Sprie, Platanul Marna (Marna);

Grupa B: Labradorii (Negrești Oaș), Lupii Galbeni (Babța), Topa Bihor, Piața Bihoreană (Oradea); 

Grupa C: Baratok (Sanislău), Los Blancos (Șimleul Silvaniei), Dinamik (Oradea), Vonal FC (Cristuru Secuiesc); 

Grupa D: Sebi Marc (Sighetu Marmației), ACS Șoimii Șimand (Arad), Epic Oradea (Oradea), Young Boys (Carei);

După disputarea meciurilor din grupe și a optimilor, în primul sfert de finală s-au întâlnit Labradorii și Ciocanul Satu Mare, iar la finalul unui joc spectaculos, negreștenii s-au impus cu scorul de 6-4. Sfertul al doilea s-a disputat între Baratok și Topa Bihor, echipa din Sanislău calificându-se în semifinale după ce s-a impus cu 2-0, în sfertul trei echipa din Cristuru Secuiesc a trecut fără probleme, 5-2, de Sebi Marc din Sighetu Marmației, iar ultimul sfert de finală a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se stabili câștigătoarea, ACS Șoimii Șimand învingând cu 7-5 Los Blancos.

În prima semifinală, Labradorii s-au impus cu scorul de 6-4 în fața celor de la Baratok, iar a doua semifinală a fost câștigată la pas de Vonal FC, 5-0 cu ACS Șoimii Șimand.

Finala mică disputată între echipele Baratok și ACS Șoimii Șimand a fost spectaculoasă, cu opt goluri marcate, cinci dintre ele fiind înscrise de cei din Șimand, care au ocupat la final locul trei la ediția din acest an.

Marea finală a fost câștigată cu scorul de 2-1 de Labradorii din Negrești în fața ceor de la Vonal FC, Valer Giurgiu reușind o dublă pentru oșeni, iar Szocs Laszlo a marcat unicul gol al echipei din Cristuru Secuiesc, care a câștigat ediția a VII-a a Cupei Futsal Carei.

Labradorii: Andrei Blidar - Adrian Ciul, Ciprian Duruș, Vasile Pop, Gheorghe Solomeș, Giurgiu Valer, Lucian Homorozan, Remus Ardelean, Romeo Cicio, Leonard Petrișor, Marius Țânțaș, Marcel Andreica, Daniel Ardelean, Lucian Pop;

Vonal FC: Gaspar Sandor - Tanko Elod, Kovacs Akos, Gagyi Tamas, Szocs Laszlo, Veres Laszlo, Tifan Tamas, Baro Istvan, Vekas Barna, Tiboldi József;

De altfel, premiile pregătite de organizatori pentru cei mai buni jucători au revenit fotbaliștilor de la cele două finaliste, Gaspar Sandor, portarul celor de la Vonal FC, a fost declarat cel mai bun portar, iar Veker Barna a fost golgheterul competiţiei. Premiul pentru cel mai bun jucător i-a revenit lui Vasile Pop (Labradorii).  

Organizatorul competiției, Kovacs Szabolcs a premiat cu diplome, medalii, cupe și premii în bani câștigătorii acestei competiții. Astfel echipa câștigătoare a primit 3.000 lei, ocupanta locului doi, 1.500 lei, iar echipa clasată pe locul trei, 1.000 lei. 

cupa futsal carei 2020 labradorii

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii