Futsal | Cormoranii din Tg. Mureș au câștigat Cupa Țării Oașului 

Sâmbătă și duminică, Sala de sport a Liceului Ioniță G. Andron din Negrești Oaș a fost gazda ediției a treia a turneului de fotbal în sală ”Cupa Țării Oașului”, Cormoranii din Tg. Mureș învingând în marea finală câștigătorii primelor două ediții, Labradorii Negrești Oaș.

Și la competiția din acest an s-au înscris 16 echipe din Satu Mare, Negrești Oaș, Baia Mare, Sanislău, Sighetu Marmației, Târgu Mureș, Racșa, Fărcașa, Baia Sprie, echipe ce au în componență jucători care activează atât la nivel profesionist (Liga 1, Liga 2, Liga 3), cât și jucători care activează în ligile județene din zona Sătmarului, Maramureșului și nu numai.

Grupa A: Crispet Negrești Oaș, Power Baia Mare, Baratok (Sanislău), GCI Baia Mare;

Grupa B: Sentierri Satu Mare, Redex Baia Mare, Prietenii Satu Mare, Apicola Andrei (Baia Mare);

Grupa C: Cormoranii (Mureș), NLT&Ghera Baia Mare, CS Oaș SPA (Racșa), Laguna Sighet; 

Grupa D: Labradorii Negrești Oaș, Old Boys Baia Mare, Luptătorii Negrești Oaș, CS Fărcașa; 

Sâmbătă s-au disputat jocurile din grupe, la finalul zilei calificându-se în fazele eliminatorii primele două echipe din fiecare grupă: Power Baia Mare și Crispet Negrești (Grupa A), Sentierri Satu Mare și Redex Baia Mare (Grupa B), NLT&Ghera Baia Mare și Cormoranii Tg. Mureș (Grupa C), Labradorii și Luptătorii (Grupa D).

Duminică, în marea finală s-au înfruntat Cormoranii Târgu Mureș și Labradorii din Negrești Oaș. Confruntarea a fost una echilibrată, departajarea făcându-se la loviturile de 7 m, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1, Hashyrow deschizând scorul pentru Cormorani, în minutul 13, iar Vasile Pop a egalat în minutul 24. La loviturile de departajare Cormoranii au fost mai concentrați și s-au impus cu scorul de 4-3, devenind astfel câștigătorii “Cupei Țării Oașului” 2020. În finala mică, Sentierri Satu Mare s-au impus in fața celor de la Power Baia Mare cu scorul de 6-1 ocupând astfel ultimul loc pe podiumul din acest an.

La finalul competiției, echipele câștigătoare au fost premiate de organizatori cu diplome, cupe, medalii și premii în bani. De asemenea, au fost acordate diplome și trofee pentru cei mai buni jucători ai turneului, Revesz Răzvan (NLT & Ghera) a fost desemnat cel mai valoros portar al turneului, Vasile Pop (Labradorii) - cel mai tehnic jucător, iar Hashyrow Gadam (Cormoranii) a fost golgheterul competiției.

  • ”Mulțumirile noastre se îndreaptă către protagoniștii acestui eveniment sportiv, către toate echipele care au luat startul la “Cupa Țării Oașului”, dar și arbitrilor Zsolt Kopriva, Tamas Kopriva, Biro Eniko și Salagean Norbert care au reușit sa țină in frâu partidele, contribuind la buna desfășurare a întregului turneu. 
  • Nu in ultimul rând, mulțumirile noastre se îndreaptă către toți spectatorii care au luat parte eveniment, pentru comportamentul exemplar de care au dot dovada pe toată durata turneului!!!
  • Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât sa va așteptăm anul viitor la o noua ediție a “Cupei Țării Oașului”, care, ca in fiecare an, va fii mai puternica decât precedenta!!!”, este mesajul transmis de organizatori la finalul competiției.

Organizatorii aduc mulțumiri tuturor celor care au susținut evenimentul sportiv: Primăria și Consilul Local Negresti Oaș, Liceul Ioniță G. Andron Negrești Oaș, Rametto Interior Design, Nova Oaș, City Gym, Fan Sport Baia Mare, Pensiunea “La Papa”, Osterrerich TransRIN, Oașul Security, ZSN Cardinal, Informația zilei, Sportul Sătmărean, conducerea echipei Energia Negrești Oaș, Sorin Vida - Magazin Dixy, Buzdugan Company Certeze.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii