Minifotbal | Dream Team a câștigat Cupa Moș Crăciun 2019

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sâmbătă și duminică s-au disputat meciurile ediției 2019 a tradiționalei competiții de fotbal în sală - Cupa Moș Crăciun, echipa Dream Team fiind câștigătoarea acestei ediții.

La ediția din acest an s-au înscris 16 echipe la care au evoluat jucători profesioniști care evoluează în campionatele din străinătate, jucători din primele trei ligi românești, jucători din fotbalul județean sătmărean, dar și jucători amatori.

Grupa A: Power Satu Mare, Moose Satu Mare, Prietenii Satu Mare, ASP 14;

Grupa B: CF Dream Team, Old Boys Baia Mare, Unirea Păulești, Los Blancos Șimleu Silvaniei;

Grupa C: Labradorii Negrești Oaș, FC Dara, No Name, FC Classico Baia Mare;

Grupa D: Recolta Dorolț, Steaua Roșie, Old Boys Someșul Satu Mare, LPS Satu Mare;

Sâmbătă dimineață, în Sala de Sport din Dorolț, s-au disputat meciurile din Grupa A, ASP14 Satu Mare și Prietenii Satu Mare fiind echipele calificate în sferturi, ambele cu câte 7 puncte, iar după prânz, în Sala ”LPS Ecaterina Both” din Satu Mare, s-au jucat meciurile din grupele B,C și D. Los Blancos Șimleu și Dream Team sunt echipele calificate în sferturi din Grupa B, Labradorii Negrești Oaș și FC Clasico Baia Mare din Grupa C, iar LPS Satu Mare și Old Boys Someșul Satu Mare sunt echipele calificate din Grupa D.

Duminică, începând cu ora 14:00, în Sala ”LPS Ecaterina Both” din Satu Mare s-au disputat meciurile eliminatorii. 

În primul sfert de finală s-au întâlnit Clasico Baia Mare și ASP 14 Satu Mare. Meciul a fost foarte disputat, fiecare echipă dominând câte o repriză, băimărenii conducând la pauză cu 2-1, însă în repriza a doua sătmărenii au revenit, au egalat și la final s-au impus cu scorul de 4-2, fiind prima echipă calificată în semifinale. Al doilea sfert de finală în care s-au întâlnit Los Blancos Șimleu și Old Boys Satu Mare a avut nevoie de lovituri de departajare, la finalul celor două reprize scorul rămânând neschimbat, 0-0. Sătmărenii au transformat primele două lovituri de departajare, jucătorii din Șimleu le-au ratat și ”bătrânii” sătmăreni s-au calificat în semifinale. Labradorii au trecut în sfertul trei de Prietenii Satu Mare, cu scorul de 2-0, iar în ultimul sfert, duleul sătmărean dintre foștii jucători al LPS-ului a fost câștigat de Dream Team, cu scorul de 2-1.

Ambele semifinale s-au încheiat cu același scor, 4-0, Labradorii învingând ASP 14, iar Dream Team a trecut de Old Boys Satu Mare. În finala mică s-au marcat cele mai multe goluri din fazele eliminatorii ale competiției, Old Boys Satu Mare învingând cu scorul de 5-2 ASP 14 Satu Mare.

În marea finală s-au întâlnit câștigătorii Cupei Moș Crăciun 2018, Labradorii Negrești Oaș și Dream Team Satu Mare, iar la finalul unui meci antrenant, disputat pe durata a doua reprize a câte 12 minute, sătmărenii s-au impus cu scorul de 3-1, Adrian Micaș și Sergiu Ciocan (2) fiind marcatorii Dream Team-ului, iar Lucian Pop a marcat singurul gol al Labradorilor.

La finalul competiției, echipele câștigătoare au fost premiate de organizatori cu diplome, cupe, medalii și premii în bani. De asemenea, au fost acordate diplome și trofee pentru cei mai buni jucători ai turneului, Sebastian Moroz (Dream Team) câștigând Trofeul Ștefan Bathory - cel mai bun portar, Sergiu Ciocan (Dream Team) a câștigat Trofeul Daniel Prodan - cel mai bun jucător, iar Trofeul Gabi Both pentru golgheterul competiției i-a revenit lui Viorel Chinde (Labradorii).

Sportul Sătmărean mulțumește tuturor echipelor pentru participare și pentru spiritul de fair-play de care au dat dovadă pe tot parcursul turneului și îi învită la următoarele evenimente pe care le va organiza în anul 2020. 

De asemenea, Sportul Sătmărean aduce mulțumiri pentru sprijinul adus la buna organizare a competiției directorului LPS Satu Mare - Dorel Ziman și directorului DJST Satu Mare - Adrian Ardelean.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii