Istvan Kovacs a participat la o întâlnire de lucru cu antrenorii și arbitrii din Liga 1

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat  în perioada 16-17 noiembrie o întâlnire de lucru cu antrenorii și arbitrii din Liga 1.

La evenimentul desfășurat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia au participat reprezentanți de la 8 cluburi din prima ligă: Cristiano Bergodi (FC Voluntari), Bogdan Vintilă (FCSB), Viorel Moldovan (Chindia Târgoviște), Mihai Teja (CSM Politehnica Iași), Adrian Iordache (FC Botoșani), Iulian Mihăescu (Dinamo), Cătălin Anghel (FC Viitorul), Costin Curelea (Academica Clinceni). Alături de aceștia s-au aflat arbitrii din Liga 1, printre care s-a aflat și sătmăreanul Istvan Kovacs, dar și membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Președintele CCA, Kyros Vassaras, și vicepreședintele Alexandru Deaconu le-au prezentat tehnicienilor modalitatea prin care sunt pregătiți și selectați arbitrii și au pus accentul pe asemănările dintre pregătirea unei partide din punct de vedere tactic și pregătirea oficialilor de joc.

De asemenea, membrii CCA au analizat împreună cu antrenorii mai multe situații de joc din partide internaționale și le-au oferit acestora argumente pentru luarea anumitor decizii.

Printre subiectele discutate s-au regăsit și modificările aduse Legilor Jocului, iar tehnicienii au participat la un mic test care a avut la bază situații de lovire a balonului cu mâna în interiorul suprafeței de pedeapsă.

Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri și cu o discuție liberă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii