Fotbal | Juniorul Satu Mare a câștigat ”Cupa Viitorul Zalău” - categoria 2007

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Grupa de copii născuți în anul 2007 de la Juniorul Satu Mare, pregătită de Nelu Donca, a câștigat ediția a XV-a a Cupei Viitorul Zalău - categoria 2007.

La competiția din Zalău, clubul Juniorul a mai participat cu grupa 2006, antrenor Nelu Donca, care a încheiat turneul pe locul trei, și cu grupa 2008, pregătită de Florin Deac, care la finalul competiției s-a clasat pe locul 4.

Jucătorii de la grupa 2007 au încheiat competiția neînvinși, cinci victorii și un egal, iar Raul Cadar a câștigat titlul de golgeter al turneului.

Rezultatele înregistrate de grupa 2007:

Juniorul Satu Mare 5-1 Viitorul Zalău 

Juniorul Satu Mare 3-1 Minaur Baia Mare 

Juniorul Satu Mare 0-0 Luceafărul Cluj 

Juniorul Satu Mare 3-0 ABBA Jibou 

Juniorul Satu Mare 5-0 Dumbrăviţa Timiş 

Juniorul Satu Mare 3-1 Barcău Nuşfalău 

Juniorul 2007: Andrei Turcu – Antonio Tomoiagă, Darin Oşan, Dănuţ Ciorcaş, Codruţ Ciorcaş, Adrian Toth, Patrik Szilagyi, Raul Cadar, Tudor Dod, Adam Kacsan, Gabriel Benjamin, Mihai Tomşa, Darius Tyer;

Antrenor: Nelu Donca;

 

Grupa 2006, pregătită de Nelu Donca, a jucat la Cupa Viitorul pentru prima dată pe un teren mare, 11 contra 11. Sătmărenii a fost repartizați în Grupa B, unde au încheiat pe primul loc, însă în semifinala turneului au pierdut cu Avântul Reghin, scor 0-1. În finala mică fotbaliștii sătmăreni au învins cu 2-1 Sporting Recea și au încheiat turneul pe locul 3.

Juniorul 2006: Eduard Nagy – Alex Căliman, Angelo Foitos, Csatari Mark, David Zelenak, Darius Ionas, Luca Nagy, Valentin Oneţ, Matei Por, Samuel Simoneac, Mureşan Dominik Raul, Alex Pal, Marc Lobonţ, Bogdan Șuteu, Rafael Botoş.

Antrenor: Nelu Donca;

Pentru grupele 2005, 2006, 2007 de la Juniorul Satu Mare urmează ultimele pregătiri înaintea sezonului 2019/2020, pregătiri ce se vor desfășura în perioada 29 august – 8 septembrie în cantonament la Ocna Şugatag. Acolo se vor face câte două antrenamente pe zi, iar în program sunt prevăzute şi câteva meciuri de verificare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii