Banner blato Livrare

Ciprian Crăciun: ”Domnule director Fogel, vă dați DEMISIA și vă asumați responsabilitatea, macar de data asta?!"

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După ce cu o zi înainte de startul noului sezon, Federația Română de Fotbal a respins recursul formulat de CSM Satu Mare la hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică și a refuzat astfel înscrierea echipei sătmărene în Liga 3, consilierul local Ciprian Crăciun cere demisia directorului de la Clubul Sportiv Satu Mare.

  • "Dupa ce primeste bani cu nemiluita de la CL acestia isi bat joc, efectiv, de sportivii din cadrul sectiei de fotbal, care au dat pe teren tot ce a fost necesar pentru a promova in liga a treia, dar si de toti platitorii de taxe din municipiu. Conducerea clubului nu i-a ajutat absolut deloc, ba, din contra, i-a tras in jos. CSM a sabotat echipa de fotbal prin plata cu intarziere a taxei care reprezenta ultima conditie pentru participarea echipei in liga a treia. Aceasta taxa de 20.000 lei trebuia platita de catre Clubul Sportiv Municipal (din banii cetatenilor municipiului) pana in 15 iulie, ulterior acest termen fiind prelungit de FRF inca trei zile. Cu toate acestea, cei responsabili cu aceasta problema, din CSM, nu au platit taxa in termenul legal, ignorand, astfel, orice regulă si de aceasta data, platind taxa abia in 30 iulie. Au urmat apoi obisnuitele contestatii, atacuri si injurii din partea unora din CSM la adresa FRF.
  • Din pacate nici acest obiectiv nu a fost atins! Singurul care a fost "autorul" acestei nerealizari este cel din fruntea conducerii clubului....aloo, raspunde cineva despre acest esec?! Sau pregătiți "terenul" pentru academie?!
  • Daca acest sport se face in echipă, aici putem vedea echipa responsabila de acest eșec: nașu' și cu finu' !!!
  • Ce ziceți, domnule director Fogel, vă dați DEMISIA și vă asumați responsabilitatea, macar de data asta?!" este measjul transmis de consilierul local, Ciprian Crăciun.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii