Fotbal | Recolta Dorolț a câștigat ”Cupa Unirea”

Astăzi, pe terenul din Petin a avut loc loc ediția a doua a ”Cupei Unirea” la fotbal.

La ediția din acest an au participa patru echipe (Unirea Păuleşti, Olimpia MCMXXI, Recolta Dorolţ și Luceafărul Decebal) care s-au întrecut în meciuri a câte 45 minute, iar în marea finală, jucătorii pregătiți de Cosmin Iuhas au învins, la penalty-uri, Olimpia MCMXXI Satu Mare.

”Cupa Unirea” a început cu duelul dintre Unirea Păuleşti și Olimpia MCMXXI, jucătorii pregătiți de Nelu Donca impunându-se cu scorul de 2-1, după ce Unirea a condus cu 1-0 prin golul marcat de Alin Merce. Sorin Grigoraș a egalat pentru Olimpia, iar Florin Puți a transformat un penalty și a adus victoria sătmărenilor. În meciul al doilea, Recolta Dorolț a învins, tot cu 2-1, Luceafărul Decebal, Mândruți și Astalos marcând golurile Recoltei, iar Vlad Mirghes a înscris pentru Decebal.

În finala mică s-au întâlnit Unirea Păuleşti și Luceafărul Decebal, jucătorii pregătiți de Cristian Schnellenperger învingând la limită, 1-0 (Vlad Bumba), echipa gazdă. 

Câștigătoarea ediției 2019 a Cupei Unirea s-a decis la loviturile de departajare, duleul dintre Olimpia MCMXXI și Recolta Dorolţ din marea finală s-a încheiat la egalitate, 1-1. Erich Srepler a deschis scorul pentru Olimpia, Szantai Szabolcs a egalat pentru Dorolț, iar la penalty-uri jucătorii din Dorolț au fost mai concentrați și s-au impus cu 4-3.

Organizatorii competiției, clubul Unirea Păulești și Primăria Păulești, au oferit echipelor participante cupe și diplome de participare, iar la final jucătorii au mâncat bogracs și s-au răcorit cu bere.

  • ”Ediția din acest an a Cupei Unirea a fost o reușită din toate punctele de vedere. A adunat echipe importante, cu tradiție, din fotbalul județean sătmărean și s-a desfășurat în nota fair-play-ului și cu multa ambiție. Spectatorii prezenți la teren au văzut meciuri interesante, iar pentru echipe a fost un bun prilej de pregătire în vederea debutului în noul sezon competițional care sta să înceapă peste două săptămâni. Mulțumim echipelor participante și spectatorilor prezenți și îi așteptăm la ediția de anul viitor”, a declarat pentru Sportul Sămărean, Sorin Marian, antrenorul Unirii Păulești.

Rezultatele înregistrate la ”Cupa Unirea”:

Semifinala 1: Unirea Păuleşti 1 - 2 Olimpia MCMXXI 

Semifinala 2: Recolta Dorolţ 2 - 1 Luceafărul Decebal 

Finala mică: Unirea Păuleşti 0 - 1 Luceafărul Decebal 

Finala: Olimpia MCMXXI 1 - 1 Recolta Dorolţ (4-3)

 

Recolta Dorolţ: Orosz Gergo - Nagy Norbert, Szantai Szabolcs, Meșter Sandor, Solosi Fernando, Iuhas Cosmin, Fechete Flaviu, Mândruți Adrian, Virag Silard, Astalos Zsolti, Roib Andrei;

Antrenor: Cosmin Iuhas;

Olimpia MCMXXI Satu Mare: Duca Vladuț - Filimon Gheorghe, Turșuc Călin, Nagy Leonard, Ile Bogdan, Răzvan Vonet, Resende Kennedy, Lăpușan George, Marian Negreanu, Puți Florin, Grigoraș Sorin; 

Antrenor: Nelu Donca;

Luceafărul Decebal: Stuleanik Vladut - Caraba Marian, Schnellenperger Cristian, Pura Dan, Catricicău Darius, Săpânțan Marius, Mirghes Vlad, Mihai Eduard, Bumba Vlad, Stuleanec Stefan, Hotya Denis; 

Rezerve: Ilies Silviu Balogh Andrei, Pop Sorin, Babut Mihai, Kurti Dominik, Borca Mihai;

Antrenor: Schnellenperger Cristian;

Unirea Păuleşti: Mezei, Hebe (portari) -Moldovan, Miclea, Lipai, Laver, Giurgiuman, Godje, Varga, Merce, Oprea, Gorga, Bozso, Daraban, Hajdu, Balogh, Oșan, Cărăușan;

Antrenor: Sorin Marian;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii