Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AJF Satu Mare | Arbitrii sătmăreni, testați și instruiți pentru returul sezonului

Joi, la Carei a avut loc testarea teoretică și fizică a arbitrilor din cadrul CJA Satu Mare.

Astfel, începând cu ora 17:00, la Stadionul Victoria din Carei, arbitrii sătmăreni au susținut testele fizice, iar după ora 18:00, la Liceul Teoretic Carei, sub atenta supraveghere a directorului AJF Satu Mare, Ovidiu Mazilu și a președintelui CJA Satu Mare, Kovacs Istvan, arbitrii au participat la testarea teoretică. După ce a participat la testările arbitrilor sătmăreni, Istvan Kovacs a plecat spre Franța, unde va conduce la centru duelul dintre campioana mondială și Islanda, din grupa H a preliminariilor Campionatului European 2020.

La testele de ieri au participat aproape 60 de arbitri din cadrul CJA Satu Mare, inclusiv arbitrii de Liga 1 și Liga 2, aceștia având de trecut testul FIFA 50-150 m și 2x40m viteză, după care, la testarea teoretică au avut de răspuns la un test grilă cu 20 întrebări. 

  • ”În această perioadă premergătoare returului sezonului competițional, arbitrii din cadrul CJA Satu Mare s-au pregătit atât fizic cât și teoretic, iar ieri au susținut testările. Arbitrii care au fost prezenți ieri la Carei au fost bine pregătiți atât la teorie, cât și la pregătirea fizică. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute de arbitri și ne dorim ca pe parcursul returului să fie cât mai puține greșeli. În perioada următoare va fi o întâlnire și cu observatorii din cadrul AJF Satu Mare”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Ovidiu Mazilu.

CJA Satu Mare anunță că până joi, 28 martie, la sediul AJF Satu Mare, se mai pot face înscrieri pentru Cursul de arbitri stagiari.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii