Arbitri | Ovidiu Mazilu și Kovacs Szabolcs participă la cursurile pentru arbitrii din Liga 2

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În perioada 12-14 februarie, la Casa Fotbalului și la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, au loc cursurile pentru arbitrii care activează în Liga 2.

La cursuri participă 34 de arbitri centrali și 50 de arbitri asistenți, CJA Satu Mare fiind reprezentată de Ovidiu Mazilu, Kovacs Szabolcs, Marius Omuț, Rareș Vidican (centrali) și Alexandru Corb (asistent).

CJA Satu Mare se poate mândri din acest an cu alți doi arbitri în lotul ligii secunde, Kovacs Szabolcs a promovat în acest an ”la excepțional” în corpul arbitrilor de Liga 2, iar Alexandru Corb a promovat în Liga 2 în urma examenului.

La sediul FRF, arbitrii din Liga 2 au fost testați teoretic și li s-au adus la cunoștință ultimele reglementări din arbitraj, iar la Mogoșoaia aceștia au susținut testele fizice înaintea reluării campionatului Ligii 2.

Aceștia au fost supervizați de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, Zoltan Szekely, responsabil arbitri Liga 2, Eduard Dumitrescu, Irina Mârț, Liviu Ciubotariu, membri CCA și Augustus Constantin, lector.

Competiția se va relua pe 22 februarie, cu etapa a 22-a, iar primul meci al rundei le va pune față în față pe Chindia Târgoviște și Aerostar Bacău.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio maraton

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii