Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Juniori | LPS Satu Mare U15 a participat la Brașov Indoor Cup

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa de juniori U15 a Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare a efectuat în cursul săptămânii trecute un cantonament de pregătire la baza proprie a liceului din localitatea Călinești Oaș, iar în weekend a participat la ediția 2019 a puternicului turneu de la poalele Tâmpei - Brașov Indoor Cup.

La categoria 2014 a Brașov Indoor Cup, sătmărenii au participat alături de alte 15 echipe: ACS Kids Tâmpa Brașov, LPS Vaslui, Juniorul Suceava, Petrolul Ploiești, LPS Suceava, Galactik București, Unirea Alba Iulia, Luceafărul ”U” Cluj, Concordia Chiajna, LPS Satu Mare, Comstar Vaslui, CS Voința Sibiu, Progresul Spartac București, LPS Buzău, Stars Brăila și CFR Cluj.

Puștii pregătiți de Cosmin Iuhas au obținut trei victorii (4-0 cu Galactik București, 1-0 cu Stars Brăila și 3-0 cu Unirea Alba Iulia) și două înfrângeri (0-5 cu CFR Cluj și 0-2 cu LPS Pitești). 

  • ”A fost un turneu util pentru noi din toate punctele de vedere, un turneu în care am văzut unde suntem cu adevarat. Felicit jucătorii pentru efortul depus, a fost un turneu greu cu cinci jocuri în trei zile. Mulțumesc părinților și domnului director de la LPS Satu Mare, ZIMAN Dorel pentru că ne-au ajutat să participăm la acest turneu puternic”, a declarat pentru Sportul Sătmărean antrenorul Cosmin Iuhas.

Competiția destinată juniorilor U15 a fost dominată de echipele din Cluj, primele trei locuri fiind ocupate de Universitatea Cluj, CFR Cluj și Luceafărul Cluj, iar premiile individuale au revenit tot jucătorilor clujeni: Cel mai bun jucător - Kolbas Septimiu (U Cluj), 

Golgeter - Morar David (U Cluj), Cel mai bun portar - Vele Jamal (CFR Cluj).

LPS Satu Mare U15: Rareș Oșan, Raul Apai, Rareș Mureșan, Paul Micle, Adrian Godja, Patric Tamas, Andrei Zbona, Nicolas Tafa, Denis Cortel, Marc Bota, Luca Feher, Maris Duca, Adrian Crișan, Ionuț Tite, David Ardelean, Alex Micle, Alex Mic, Daniele Bogdan, Raul Matioc. 

Antrenor: Cosmin Iuhas.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii