Interviu | Istvan Kovacs: “Am ajuns în Liga Campionilor după 20 de ani de muncă!”

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Unul dintre cei mai importanți arbitri ai momentului din România, Istvan Kovacs, a debutat în toamna anului trecut în cea mai importantă competiție europeană, UEFA Champions League.

Kovacs a fost delegat la partida dintre Valencia și Young Boys Berna, etapă în care Ovidiu Hațegan a arbitrat duelul dintre Juventus și Manchester United.

Într-un interviu acordat pentru FRF TV, centralul din Carei a rememorat momentul debutului în Liga Campionilor, obiectivele pentru 2019, dar și ce sfaturi le dă copiilor care doresc să ajungă în arbitraj.

  • “Mi-aș dori ca tinerii să vină spre arbitraj pentru că este o meserie frumoasă, însă ei trebuie să știe că fără sacrificii nu vor ajunge în top. Eu am ajuns să arbitrez în Liga Campionilor după o muncă de 20 de ani. Ca să înțelegeți difeerența dintre un meci din Liga 1 și unul european, gândiți-vă că la o partidă din întrecerea internă alerg, în medie între 10,5 și 11,5 kilometri, în timp ce în Liga Campionilor am parcurs și 14 kilometri. Mi-aș dori ca în 2020 să fiu prezent la turneul final al Campionatului European, e unul dintre obiectivele mele importante!”, a declarat Kovacs.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club iunie 2019

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii