Minifotbal | Power Satu Mare a câştigat ediția a IX-a a Cupei Futsal Carei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă și duminică (12, 13 ianuarie), în sala de sport a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” din Carei s-a desfășurat ediția a IX-a a Cupei Futsal Carei, iar la finalul celor două zile pline de fotbal, Power Satu Mare a câștigat trofeul cel mare.

La competiția din acest an s-au înscris 16 echipe din Satu Mare, Oradea, Baia Mare, Cristuru Secuiesc, Câmpia Turzii, Sanislău și Dorolț, care au fost repartizate de organizatori în patru grupe:

Grupa A: Dr. Browns, Shameless, Arcomax, Daroci Fiuk;

Grupa B: Voința Babța, Lupii Tineri, Ciocanul, Liberty;

Grupa C: Piața Bihoreană, Milan, Vonal FC, Power;

Grupa D: Baratok, Young Boys, FC Prietenii, Amicii;

După disputarea meciurilor din grupe și a optimilor, în primul sfert de finală s-au întâlnit Daroci Fiuk și Young Boys, iar la finalul unui joc disputat în care tinerii careieni au revenit de la 0-2, calificarea s-a decis la loviturile de departajare, Young Boys câștigând cu 6-4. Sfertul al doilea s-a disputat între Piața Bihoreană și Voința Babța, orădenii calificându-se în semifinale după ce s-au impus cu 4-2, în sfertul trei Power Satu Mare a trecut fără probleme, 8-1, de Amicii din Turda, iar ultimul sfert de finală a fost câștigat de echipa locală - Baratok, care a învins cu 1-0 Vonal FC (Cristuru Secuiesc).

În prima semifinală, Piața Bihoreană s-a impus cu scorul de 5-2 în fața celor de la Young Boys, care au ajuns până în semifinale cu un lot de doar șase jucători, iar a doua semifinală a revenit echipei Power Satu Mare, 3-0 cu echipa locală, Baratok.

Finala mică disputată între echipele Young Boys și Baratok a fost spectaculoasă, cu nouă goluri marcate, șapte dintre ele fiind înscrise de cei de la Baratok, care au ocupat la final locul trei la ediția din acest an.

Marea finală a fost câștigată la scor de echipa Power Satu Mare, 11-4, în fața orădenilor de la Piața Bihoreană, devenind astfel câștigătoarea celei de a noua ediții a Cupei Futsal Carei. De altfel, Raul Cherecheș, portarul celor de la Power, a fost declarat cel mai bun portar, iar Vasile Pop a fost golgheterul competiţiei. Premiul pentru cel mai bun jucător a revenit unui jucător de la Piața Bihoreană, 

Power Satu Mare: Raul Cherecheş - Saul Mureşan, Robert Villand, Daniel Feier, Flaviu Ionescu, Ciprian Duruş, Vasile Pop, Viorel Chinde, Lucian Pop, Valer Lutu.

Arbitrii turneului au fost Șerban Peneghi, Kopriva Zsolt și Kopriva Tamas.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club iunie 2019

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii