Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AS Căpleni a câștigat ”Cupa AJF Satu Mare” 

Pe parcursul săptămânii trecute, în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare s-au disputat meciurile ediției a VI-a a Cupei AJF la fotbal în sală, jucătorii din Căpleni fiind câștigătorii acestei ediții.

Competiția este rezervată echipelor de juniori A1 din județul Satu Mare (au avut drept de participare jucătorii născuţi în anul 2000 şi/ sau mai tineri), la start înscriindu-se 28 echipe de la 24 de cluburi din județ.

Grupa A: Venus Dumbrava I, Speranţa Halmeu, Victoria Tiream, Frohlich Foieni;

Grupa B: CSM Victoria Carei I, Voința Lazuri, Unirea Pişcolt, Viitorul Vetiş II;

Grupa C: AS Căpleni I, CSM Victoria Carei II, Luceafărul Decebal (LPS-ONSS), Egri Sasok Agriş;

Grupa D: CSM Satu Mare, Sportul Botiz, AS Livada, Voinţa Doba;

Grupa E: Turul Micula, Dacia Medieşu Aurit, Viitorul Vetiş I, Unirea Păuleşti;

Grupa F: Someşul Oar, Schamagosch Ciumeşti, Fortuna Căpleni, Venus Dumbrava II;

Grupa G: Energia Negreşti, AS Ghenci, Recolta Dorolţ, CS Cetate Ardud 800;

Ediția din acest an a început miercuri după-amiază și s-a încheiat duminică seară cu cele două finale și un meci demonstrativ de fotbal feminin U14 între ACS Daliana Carei și AS Codreana Bârsău de Sus.

După disputarea jocurilor din grupe, după sistemul ”fiecare cu fiecare”, primele două echipe din fiecare grupă s-au calificat în fazele eliminatorii, conform tragerii la sorți efectuate după încheierea meciurilor din grupe.

Primul sfert de finală s-a decis după executarea loviturilor de departajare, AS Căpleni învingând cu 3-2 Unirea Pișcolt, celelalte trei sferturi fiind câștigate ”italienește” (1-0) de Frohlich Foieni contra celor de la CSM Satu Mare (gol Betuker N.), Recolta Dorolț contra celor de la Venus Dumbrava II (gol Hollo D.), respectiv Venus Dumbrava contra echipei Luceafărul Decebal - LPS-ONSS (gol Temian A.).

Prima semifinală s-a disputat între AS Căpleni și Frohlich Foieni, jucătorii din Căpleni calificându-se în marea finală după ce au învins fără probleme, 4-1, prin golurile marcate de Szabo S. (2), Boldizsar și Suller, unicul gol al echipei din Foieni fiind marcat de Betuker. A doua semifinală a fost mai disputată, Venus Dumbrava învingând la limită, 1-0, Recolta Dorolț prin golul marcat în debutul meciului de Alex Ciorbă.

Finala mică a fost foarte spectaculoasă, echipa Frohlich Foieni conducând în prima parte a jocului cu 2-0, jucătorii Recoltei Dorolț au reușit să egaleze și chiar să treacă în avantaj, 3-2, însă Frohlich a reușit egalarea și câștigătoarea s-a decis după executarea loviturilor de departajare. După executarea loviturilor de la 7m, echipa din Dorolț a câștigat și a la final a primit medaliile de bronz.

Marea finală disputată între AS Căpleni și Venus Dumbrava a fost câștigată fără probleme de jucătorii din Căpleni, cu scorul de 2-0, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă. Golurile victoriei au fost marcate de Szabo și Baumgartener.

Cupa AJF | Finala |  AS Căpleni 2 - 0 Venus Dumbrava (1-0)

Marcatori: Szabo Steven și Baumgartener P.;

Arbitri: Simon Elek, Bathory Ștefan;

AS Căpleni: Illyes Daniel, Fischer Peter, Baumgartener P., Szabo Steven, Szilagyi Johny, Boldizsar E., Gabri Denis, Kotter Richard, Suller Raimond, Ritli Rajmond;

Venus Dumbrava: Paizos Mihai, Loredan Tărțan, George Tătar, Alex Ciorbă, Luigi Tătar, Ratyis Bogdan, Ionuț Pintea, Adelin Temian;

La finalul competiției, conducerea AJF Satu Mare și Iosif Vigu au oferit echipelor câștigătoare diplome, cupe, medalii și mingi.

Clasament Cupa AJF Satu Mare 2019:

1. AS Căpleni

2. Venus Dumbrava

3. Recolta Dorolț

4. Frohlich Foieni

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii