Imprimă această pagină

Minifotbal | Labradorii au câștigat și a doua ediție a ”Cupei Țării Oașului”

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sâmbătă și duminică, Sala de sport a Liceului Ioniță G. Andron din Negrești Oaș a fost găzda ediției a doua a turneului de fotbal în sală ”Cupa Țării Oașului”.

Labradorii Negrești Oaș au reușit sa își apere trofeul cucerit in urma cu un an, după ce au învins în marea finală cu scorul de 3-1 echipa Power din Satu Mare.

La competiția din acest an s-au înscris 16 echipe din Satu Mare, Negrești, Sighetu Marmației, Baia Mare și Bistrița, organizatorii împărțind echipele în patru grupe, iar în fazele superioare s-au calificat primele două echipe din fiecare grupă.

Grupa A: Sebi Marc  (Sighetu Marmaţiei), FC Coca (Coca), Prietenii (Satu Mare), Rossoneri (Baia Mare);

Grupa B: Labradorii (Negrești Oaș), GCI (Baia Mare), ASP 14 (Satu Mare), Reta Com (Bistrița);

Grupa C: Sentierri (Satu Mare), Young Boys (Negrești Oaș), Power (Satu Mare), Fan Sport (Baia Mare)

Grupa D: Crispet (Negrești Oaș), FC Poiana Codrului, Ciocanul (Satu Mare), Redex (Baia Mare);

Sâmbătă s-au disputat jocurile din grupe, după sistemul ”fiecare cu fiecare”, iar la finalul zilei s-au stabilit echipele calificate în sferturi. Astfel, din Grupa A s-au calificat Rossoneri și Sebi Marc, din Grupa B RetaCom și Labradorii, Sentierri și Power au fost echipele calificate din Grupa c, iar din Grupa D s-au calificat în sferturi Redex și Ciocanul. 

Primul sfert de finală a fost câștigat de Power Satu Mare, 3-2 contra celor de la Rossoneri, RetaCom a trecut la loviturile de departajare de Ciocanul Satu Mare, Sebi Marc s-a calificat în semifinale, tot după executarea loviturilor de departajare, la finalul unui joc spectaculos cu Sentierri Satu Mare, care s-a încheiat la egalitate 3-3, iar ultimul sfert de finală a fost câștigat fără probleme de Labradori, 4-1 cu Redex.

În prima semifinală Power a învins cu 2-1 RetaCom, iar Labradorii au câștigat cu 4-2 în fața celor de la Sebi Marc. Finala mică a fost câștigată de RetaCom, 2-1 contra celor de la Sebi Marc, iar în marea finală Labradorii s-au impus cu 3-1 în fața celor de la Power Satu Mare, Viorel Chinde (2) și Vasile Pop fiind marcatorii câștigătorilor, în timp ce pentru Power a marcat fostul jucător al Olimpiei, Tony Kanalos.

La finalul competiției, echipele câștigătoare au fost premiate de organizatori cu diplome, cupe, medalii și premii în bani. De asemenea, au fost acordate diplome și trofee pentru cei mai buni jucători ai turneului, Raul Cherecheș (Power Satu Mare) a fost desemnat cel mai valoros portar al turneului,Iulian Siplacan (RetaCom) - cel mai tehnic jucător, iar Viorel Chinde (Labradorii) a fost golgheterul competiției.

Jucătorii echipei Labradorii Negrești Oaș au avut o evoluție excelentă în această perioadă în care s-au organizat mai multe turnee de fotbal în sală, la Turneul din Petrești au jucat finala mare, au câștigat Cupa Moș Crăciun - ediția 2018, iar acum au câștigat pentru a doua oară consecutiv ”Cupa Țării Oașului”.

Sportul Sătmărean a fost partener media al competiției.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii