Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Minifotbal | Se fac înscrieri la ediția a doua a ”Cupei Ţării Oaşului” 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 5-6 ianuarie, Sala de sport a Liceului Ioniță G. Andron din Negrești Oaș găzduiește a doua ediție a turneului de fotbal în sală ”Cupa Țării Oașului”.

Este o ocazie ideală pentru iubitorii fotbalului sătmărean, și nu numai, de a participa la un spectacol sportiv de calitate, atât din rolul de jucător, cât și din tribună, ca spectator

Organizatorii au pregătit premii consistente pentru participanți: locul I – 3.000 lei, locul II – 1.500 lei, locul III – 750 lei. De asemenea, organizatorii vor acorda şi premii speciale pentru “Cel mai bun portar”, “Cel mai bun jucător” și “Golgheter-ul competiției”.

Echipele care doresc să se înscrie la competiție o pot face telefonic, la numerele de telefon 0751.963.025 (Lucian Pop) și 0740.930.488 (Vasile Pop), până duminică, 30 decembrie, iar joi, 3 ianuarie, va avea loc ședința tehnică pentru stabilirea grupelor și programul competițional. 

Pentru a doua ediție a Cupei Țării Oașului, organizatorii așteaptă un număr maxim de 16 echipe participante.

Pentru a fi validă înscrierea, echipele trebuie să îndeplinească două condiții: să fie formate din maxim 12 jucători și să achite taxa de înscriere de 500 lei/echipă.

Ediția a doua a Cupei Țării Oașului este un eveniment susținut de Primăria și Consilul Local Negrești Oaș, Conducerea Liceului Ioniță G. Andron Negrești Oaș (directo Ovidiu Hotca), Conducerea Liceului Teoretic Negrești Oaș (director Viorel Bud), Rametto Shop and Design, Nova Oaș, City Gym,  Fan Sport Baia Mare, Pensiunea “La Papa”, Osterrerich TransRIN, Andreica Marcel, conducerea echipei Energia Negrești Oaș.

Sportul Sătmărean este partener media al competiției.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii