Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Minifotbal | Sentierri Satu Mare a câștigat și ediția a V-a FUTSAL ARENA CUP

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În weekend, în sălile de sport din Petrești și Pișcolt s-au desfășurat meciurile celei de-a cincea ediție a FUTSAL ARENA CUP, câștigătoarea acestei ediții fiind din nou echipa Sentierri Satu Mare.

Este a treia ediție câștigată de echipa sătmăreană, după ce în urmă cu trei ani au câștigat pentru prima dată turneul, iar anul trecut s-au impus în marea finală în fața celor de la Power Satu Mare.

La competiția din acest an au participat 24 de echipe (la fel ca anul trecut) din Oradea, Maramureș, Cluj, Satu Mare, Carei și Ungaria. Echipele au fost repartizate în patru grupe, în sferturi calificându-se primele două clasate din fiecare grupă. 

Grupa A: Young Boys Carei, Real Andrid, Roșii Albaștri, SCHW Kalmand, Recolta Sanislău;

Grupa B: Sentierri, Baratok, F.R.Ady, Ninja Turtles, FC Vasad, Cercetașii;

Grupa C: Labradorii Negrești Oaș, ASP Satu Mare, Pap Tamasi, Ciocanul Satu Mare, Voința Babța, Shlemmet;

Grupa D: Sul a hus FC, Shamless, Prietenii, Daroci Fiuk, Juventus Satu Mare, Puskas;

Din grupa A s-au calificat Young Boys Carei și Real Andrid, Sentierii și Baratok au mers mai departe din grupa B, Labradorii Negrești Oaș, ASP Satu Mare au ”ieșit” din grupa C, în timp ce Sul a hus FC și Shamless sunt echipele care s-au calificat din grupa D.

Rezultatele înregistrate în sferturile de finală: Labradorii Negrești Oaș 4 - 3 F.R.Ady, Ciocanul 6 -1 SCHW Kalmand, ASP Satu Mare 4 -1 Pap Tamasi, Sentierri 1 - 0 Baratok.

În prima semifinală, Labradorii Negrești Oaș a învins cu scorul de 2-0 ASP Satu Mare, în timp ce Sentierii s-au calificat în finală, după ce au câștigat cu 1-0 meciul contra celor de la Ciocanul.

În finala mică Ciocanul a învins ASP Satu Mare cu 5-2, iar în marea finală Sentierri s-a impus în fața Labradorilor din Negrești cu scorul de 1-0, unicul gol al finalei fiind marcat de Bogdan Faur.

Organizatorii TOTH KRISTIAN și SILAGHI CLAUDIU au premiat primele patru echipe cu diplome, medalii, cupe și bani (locul I cu 1.800 lei, locul II cu 1.000 lei, locul III cu 600 lei, locul 4 cu 400 lei, locul 5 - set echipament și locul 6 - 10 genți).

De asemenea, au primit câte o diplomă și un trofeu cel mai bun jucător al turneului - Viorel Chinde (Labradorii Negrești Oaș), cel mai bun portar - Vlăduț Duca (ASP Satu Mare), cel mai bun fundaș - Vlad Țoca (Sentierri), cel mai tehnic jucător – Vasile Pop (Labradorii Negrești-Oaș) și golgeterul turneului - Daniel Feier (Ciocanul Satu Mare). Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Bogdan Faur (Sentierri).

Dacă la ediția de anul trecut în cadrul competiției s-au donat bani pentru sprijinirea a două surori părăsite de părinți, anul acesta participanții la competiție au donat bani pentru fostul fotbalist Mandi Attila. De asemenea, cu sprijinul antrenorul Dacian Nastai (a trimis un tricou cu autografele jucătorilor de la FCSB), Istvan Kovacs (a trimis un tricou de la Red Bull Leipzig), Octavian Șovre (a donat un tricou în care a arbitrat) și Vasile Carcu (a donat un fular de la Bayern Munchen) s-a organizat o licitație, iar banii strânși vor fi donați lui Mandi.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii