Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Puștii de la Juniorul Satu Mare au participat la un turneu în Slovacia

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Puștii de la Juniorul Satu Mare - grupa 2008 - au fost prezenți în weekend la turneul organizat de Academia de Fotbal Martina Cizmâra din localitatea Trebisov, Slovacia.

Echipa pregătită de Florin Deac a încercat să facă față academiilor și școlilor de fotbal din patru țări.Juniorul Satu Mare a făcut parte din Grupa B a competiției, alături de alte cinci echipe: SlavojTrebisov, Kisvarda FC, FC Kosice, FC Hummene, FAMT Presov.

Tinerii fotbaliști sătmătreni au încheiat grupa pe locul 3, cu 2 victorii (4-1 cu FC Hummene și 2-0 cu FMAT Presov) și un rezultat de egalitate obținut în fața celor de la Kisvarda FC, iar la finlalul competiției, echipa sătmăreană s-a clasat pe locul șase. 

  • ”Participarea la această competiție a făcut sa crească încrederea copiilor în forțele și valoarea lor, iar pe viitor să muncească mult mai mult să concureze de la egal la egal cu oricine. Să devii bun trebuie să lupți cu cei mai buni!”, a declarat la finalul competiției antrenorul Florin Deac.

Juniorul Satu Mare 2008: Crișan Alexandru, Marton Cătălin, Tatar Paul, Cireap Ianis, Botca Mario, Pop Luca, Dominik Lazin, Ghiran Denis, Zab Zsambor;

Antrenor: Florin Deac.

juniorulturneuslovacia

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii