Adrian Porumboiu impresionat de Adi Rus: ”Nu am mai văzut aşa fundaş central de la Prodan!”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fostul mare arbitru internațional, Adrian Porumboiu s-a arătat impresionat de calitățile celor doi fundași centrali ai naționalei de tineret a României, Adrian Rus și Alexandru Pașcanu.

Porumboiu pariază pe cei doi jucători și crede că în cel mai scurt timp, aceștia vor deveni titulari incontestabili în prima reprezentativă a României.

Mai mult, fostul patron de la FC Vaslui îl compară pe Adi Rus cu regretatul Daniel Prodan:

  • ”Preferinţele mele se îndreaptă către Rus şi Paşcanu, cei doi fundaşi centrali. O să vedeţi că nu greşesc deloc! Aceşti doi jucători vor fi ani de zile titulari în echipa naţională. Notaţi şi peste un an o să vă amintiţi. Sunt jucători care să văd. Calul de rasă vine din grajd, nu trebuie să-l aştepţi să iasă pe pistă.
  • Rus e mult peste Sepsi, celălalt e prea bun pentru echipa de tineret a lui Leicester. Nu exagerez, dar fundaş central ca Rus, aşa ţeapăn, nu am mai văzut de la Didi Prodan. Cu atâtea robusteţe. E cam greu să treci pe partea lui, oricât ai fi tu de atacant e bine să-ţi cauţi de lucru pe altă parte. Are tot ce-i trebuie. O să vedeţi că ce vă spun eu se va adeveri în timp”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru ProSport.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio maraton

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii