Didi Prodan, comemorat de micii fotbaliști  Foto: Sportul Sătmărean

Didi Prodan, comemorat de micii fotbaliști 

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În această dimineață, Sala “Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit ediția a doua a turneului de fotbal în memoria lui Daniel Prodan, turneu rezervat copiilor născuţi în anii 2007/2008.

La ediția din acest an au participat patru echipe, Il Calcio Satu Mare, Juniorul Satu Mare, Primavera Satu Mare și Kinder Carei, micuții fotbaliști având plăcerea de a juca fotbal, de data aceasta fără să se țină cont de rezultatele meciurilor, iar la final, Iosif Vigu i-a premiat pe toți cu medalii, cupe și diplome. 

  • ”Ne-am strâns și în acest an pentru a-l comemora de ”Didi” și chiar dacă e un moment trist în viața noastră ne dorim să organizăm an de an această competiție să ne reamintim de el și de ce a realizat pentru fotbalul românesc și pentru fotbalul sătmărean”, ne-a declarat Ciprian Prodan.

GALERIE FOTO

  • ”Astăzi, împreună cu câțiva prieteni care i-au fost apropiaţi lui Daniel Prodan și cu acești copii minunați l-am comemorat pe ”Didi” și ne dorim ca această competiție să o organizăm an de an. Eu consider că ”Didi” a fost cel mai mare fotbalist pe care l-a dat județul Satu Mare și îmi doresc ca lumea să nu-l uite, iar generaţia mai tânără să ştie cine a fost şi ce a realizat în fotbal Daniel Prodan. Le-am povestit copiilor, împreună cu ”meșterul” Iosif Vigu, despre performanțele lui ”Didi” și le-am explicat că pentru performanță trebuie să muncească și să asculte de antrenori și de părinți” a declarat pentru Sportul Sătmărean Paul Mihai.

La finalul competiției din Sala LPS, Paul Mihai împreună cu Ciprian Prodan, Paul Levente, Tibi Csik, Florin Fabian, Andrei Estinca, Nelu Donca, Liviu Năstruț și alți prieteni care i-au fost apropiaţi lui Didi Prodan au jucat o miuță la Rania, iar apoi, la repriza a treia, au depănat amintiri cu și despre Daniel Prodan.

De buna organizare a competiției s-a ocupat clubul Il Calcio Satu Mare prin Tavi Eredei și Paul Mihai.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio maraton

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii