Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal județean | Nicio schimbare. Arbitri loviți, violențe, neprezentări, jucători ”pe fals”...

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În cadrul ședinței de marți, Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut de discutat și analizat multe evenimente disciplinare petrecute la jocurile din ultimele weekend-uri.

Cele mai multe și cele mai grave ”evenimente” au avut loc la jocurile Cămin – AS Căpleni și Păuleşti – Oar, Comisia suspendând dreptul de organizare a jocurilor oficiale pe teren propriu o etapă - Cămin, respectiv două etape - Păulești, după ce au intrat în incinta terenului de joc mai multe persoane neautorizate. De asemenea, jucătorul Botoş Daniel (Unirea Păulești) a fost suspendat trei etape pentru lovirea cu pumnul a arbitrului Sician Gabriel + o etapă pentru participarea la un joc oficial în condiţii neregulamentare (jocul cu CSM Satu Mare din data de 03 noiembrie 2018) şi amendă 130 de lei.

Redăm integral hotărârile Comisiei de disciplină:

CSM Victoria Carei – Stăruinţa Berveni:

- echipa din Berveni nu s-a prezentat la joc. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei CSM Victoria Carei şi amendarea echipei din Berveni cu 400 de lei, conf. Hot. Ad. Gen. AJF.

Schwaben Kalmandi Cămin – AS Căpleni:

- au fost eliminaţi Kenderes Ferencz (Cămin) şi Sajo Zoltan (Cămin) pentru cumul de cartonaşe galbene. Vor fi suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 20 de lei. 

- a fost eliminat Viebel Szilard (AS Căpleni) pentru comportare violentă faţă de adversar. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei. 

- tot la acest joc, unde au intrat pe teren mai multe persoane neutorizate, străine, Comisia hotărăşte ridicare dreptului de organizare a jocurilor oficiale pe teren propriu o etapă şi amendă 200 de lei. Echipa din Cămin este obligată să comunice Comisiei de Competiţii, până joi, 08 noiembrie 2018, locul de desfăşurare al următorului joc de pe teren propriu (cu Viitorul Lucăceni).

- a fost făcută o contestaţie de către echipa AS Căpleni, cu privire la dreptul de joc al jucătorului Lehoczki Reimond. Hotărârea Comisiei se amână pentru data de 13 noiembrie 2018, urmând a fi audiaţi jucătorul contestat şi delegatul echipei din Cămin, Matolci Sorin.

Fortuna Căpleni – Victoria Tiream:

- a fost eliminat jucătorul Szepler Bertold (Tiream) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei;

Turul Micula – Talna Oraşu Nou:

- a fost eliminat Bonea Alexandru (Micula) pentru atac violent asupra adversarului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape şi amendarea acestuia cu 65 de lei.

Olimpia Căuaş – Speranţa Bogdand:

- echipa din Bogdand nu s-a prezentat la joc. Comisia hotărăşte: 3-0 în favoarea echipei Olimpia Căuaş şi amendă 300 de lei pentru echipa din Bogdand, conf. Hot. Ad. Gen. AJF.

Egri Sasok Agriş – Someşul Odoreu:

- antrenorul echipei din Odoreu a fost trimis în tribună de către arbitru, Comisia hotărăşte trimiterea cazului la Comisia Tehnică.

ACS Turulung – Recolta Dorolţ II:

- a fost eliminat jucătorul Pintye Erik (Dara) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

Cetate Ardud – Crasna Moftinu Mic:

- echipa din Ardud a părăsit terenul în mod nejustificat. 3-0 în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic şi amendă 200 de lei pentru echipa din Ardud.

Unirea Păuleşti – Someşul Oar (etapa a 9-a, 27 octombrie 2018)

- a fost eliminat Mezei Adrian (Păuleşti) pentru atac violent asupra adversarului. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului două etape la care se adaugă o etapă pentru participarea în condiţii neregulamentare la jocul cu CSM Satu Mare, şi amendarea acestuia cu 130 de lei.

- la sfârşitul jocului a fost reţinută legitimaţia jucătorului Botoş Daniel pentru lovirea arbitrului Sician Gabriel cu pumnul (Cazul va fi trimis la Comisia de Arbitrii pentru analiză). Va fi suspendat trei etape, la care se adaugă o etapă pentru participarea la un joc oficial în condiţii neregulamentare (jocul cu CSM Satu Mare din data de 03 noiembrie 2018), şi amendarea acestuia cu 130 de lei.

- pentru incidentele petrecute la jocul Unirea Păuleşti – Someşul Oar, pentru lipsă de organizare, Comisia hotărăşte ridicarea dreptului de organizare a jocurilor oficiale pentru două etape şi amendă 300 de lei.

- pentru nesemnarea raportului de arbitraj de către delegatul Ori Sandor, acesta primeşte un ultim avertisment.

- pentru folosirea jucătorilor suspendaţi sub altă identitate la jocul CSM Satu Mare – Unirea Păuleşti, delegatul echipei din Păuleşti, Ori Sandor este suspendat două etape + amendă 500 de lei.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii