Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Primavera Satu Mare Primavera Satu Mare Foto: Sportul Sătmărean

Juniori | Puștii de la Primavera au câștigat Memorialul Gheorghe Ene

Sâmbătă, Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a găzduit ediția 2018/2019 a Memorialului Gheorghe Ene, competiție destinată jucătorilor născuți în anul 2010, iar la finalul unei zile obositoare puștii de la Primavera Satu Mare au câștigat Memorialul cu victorii pe linie.

Înainte de a vă prezenta rezultatele Memorialului, facem o scurtă prezentare a modului de organizare a competiției de către conducerea AJF Satu Mare. Echipele participante au fost informate joi, 25 octombrie, că sâmbătă va avea loc Memorialul Gheorghe Ene, deși în Regulamentul de organizare și desfăşurare al competiției faza județeană era programată în perioada septembrie - 18 noiembrie 2018, iar faza zonală va avea loc în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie 2018.

Primele echipe prezente la sală sâmbătă dimineață au găsit doar femeia de serviciu, niciun oficial al AJF-ului nefiind prezent la deschiderea competiției. NU a fost asigurată asistență medicală la competiție, deși au fost implicați peste 60 de copii și s-a jucat de la ora 10:00 până la ora 20:00, iar arbitrii nu au fost plătiți... Cu toate nemulțumirile echipelor, AJF Satu Mare a bifat o nouă competiție (ha-ha-ha, hi-hi-hi), iar marți va avea loc Memorialul Gheorghe Ola...

La ediția din acest sezon s-au înscris cinci echipe (Il Calcio Satu Mare, Kinder Carei, Juniorul Satu Mare, Primavera Satu Mare și LPS Satu Mare) care au jucat după sistemul ”fiecare cu fiecare”. Conform regulamentului competiției s-au jucat câte două reprize a 20 minute, fiecare echipă a trecut pe raportul de arbitraj minim 10 jucători,  împărțiți în două grupe a câte 5 jucători (4 jucători + 1 portar). Fiecare jucător al lotului trebuie să aibă număr egal de minute jucate după cum urmează: Grupul 1 de jucători a jucat în prima jumătate (minutul 1 – minutul 10) a primei reprize, grupul 2 a jucat a doua jumătate (minutul 11 –minutul 20) a primei reprize. După pauza de 5 minute, Grupul 1 de jucători a jucat în prima jumătate (minutul 21 – minutul 30) din repriza a doua, grupul 2 a jucat a doua jumătate (minutul 31 – minutul 40) din repriza a doua. 

Puștii de la Primavera, antrenați de Schnellenperger Cristian, au câștigat Memorialul Gheorghe Ene cu victorii pe linie, au marcat 33 de goluri și au încasat un singur gol. Locul doi a fost ocupat de puștii de la Kinder Carei (antrenor Răzvan Nintaș), iar pe locul trei s-a clasat echipa Juniorul Satu Mare (antrenor Alin Olariu).

Rezultatele înregistrate la Memorialul Gheorghe Ene:

Il Calcio Satu Mare 0 - 10 Kinder Carei (0-6)

Juniorul Satu Mare 0 - 8 Primavera Satu Mare (0-4)

Kinder Carei 4 - 4 Juniorul Satu Mare (2-2)

Il Calcio Satu Mare 3 - 2 LPS Satu Mare (3-1)

Juniorul Satu Mare 12 - 1 LPS Satu Mare (8-1)

Kinder Carei 0 - 5 Primavera Satu Mare (0-1)

Kinder Carei 14 - 0 LPS Satu Mare (7-0)

Primavera Satu Mare 10 - 0 Il Calcio Satu Mare (8-0)

Il Calcio Satu Mare 3 - 5 Juniorul Satu Mare (2-3)

Primavera Satu Mare 10 - 1 LPS Satu Mare (4-1)

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii