Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Juniori | Primavera Satu Mare a învins LPS Satu Mare în Liga Nord Vest U16

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Astăzi, începând cu ora 17:00, pe terenul din Păulești, cele două reprezentante ale județului Satu Mare în Campionatul regional - Liga Nord Vest U16 s-au întâlnit în cadrul etapei a șaptea a competiției, jucătorii de la Primavera Satu Mare câștigând cu scorul de 5-1.

A fost al doilea joc dintre cele două echipe în acest sezon al competiției, primul joc, disputat în urmă cu o lună fiind câștigat de LPS Satu Mare cu scorul de 2-1.

Meciul de azi a fost echilibrat în prima repriză, Hotya Denis deschizând scorul pentru Primavera după 20 minute de joc, iar Mihai Băbuț a marcat și el, însă în proprie poartă, după zece minute și a stabilit scorul pauzei, 1-1.

În schimb, repriza a doua a fost dominată de echipa pregătită de Florin Fabian, Șuveg Nandor aducând din nou Primavera în avantaj în minutul 50, 2-1, iar până la finalul jocului au mai înscris de trei ori prin Alex Militaru și Hotya Denis (2), Primavera obținând astfel cea mai categorică victorie din această competiție.

Sâmbătă, în cadrul etapei a opta, Primavera Satu Mare va juca în deplasare la Viitorul Arad, iar LPS Satu Mare ar fi trebuit să joace acasă cu Electrica Baia Mare, însă, se pare că băimărenii nu mai pot participa la competiție.

 

Liga Nord Vest U16 | Etapa 7 | Primavera Satu Mare 5 - 1 LPS Satu Mare (1-1)

Marcatori: Hotya Denis (3), Șuveg Nandor, Alex Militaru / Mihai Băbuț (autogol);

Arbitri: Lucian Pop, Kopriva Zsolt, Norbert Sălăgean;

Primavera Satu Mare: Cristian Blaga - Laurențiu Caba, Ricardo Blaga, Mihai Băbuț, Darius Catricicău, Raul Cristea, Alex Militaru (cpt.), Gnandt Antonio, Hotya Denis, Șuveg Nandor, Denis Baior;

Rezerve: Silviu Iliș, Rareș Ionescu, Balogh Andrei; 

Antrenor: Florin Fabian;

LPS Satu Mare: Alex Sugar - Paul fernando, Ionuț Catalan, Vlad Roatiș, Paul Bonta (cpt.), Alex Băbuț, Ionuț Sălăjan, Marian Mare, Alex Tolu, Saul Mureșan, Raul Rat;

Rezerve: Ionel Handro, Chis Patric, Marco Bota, Adrian Covaci, Horațiu Cozma, Nagy Denis, Barazsu Donovan;

Antrenori: Robert Abrudan și Nelu Donca;

Liga Nord Vest U16 este o competiție destinată juniorilor U16, este organizată de AJF Bihor și se va juca în sistem tur-retur de toamna și tur-retur de primăvară. La prima ediție a competiției s-au înscris șase echipe: LPS Satu Mare, Primavera Satu Mare, Electrica Baia Mare, Viitorul Oradea, Viitorul Cluj și Viitorul Arad.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii