Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Juniorul Satu Mare Juniorul Satu Mare Foto: Sportul Sătmărean

Juniorul Satu Mare a împlinit zece ani!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sâmbătă după amiază, stadionul Someșul din Satu Mare a fost gazda petrecerii de zece ani a clubului de fotbal Juniorul Satu Mare, toți copiii, părinții și antrenorii care sunt implicați în activitatea clubului fiind prezenți la marea petrecere a familiei Juniorul. 

În urmă cu zece ani, Dacian Nastai a pus bazele Clubului Sportiv Juniorul Satu Mare, scopul primordial al clubului fiind acela de a promova sportul, educația prin sport, obținerea de performanțe sportive, canalizarea energiei copiilor în scopuri constructive de mărire a performanțelor în plan școlar și de a forma caractere puternice.

Din păcate, de la marea petrecere a lipsit chiar inițiatorul proiectului Juniorul, Dacian Nastai, care în prezent este implicat în proiectul echipei FCSB, iar sâmbătă, fostul său elev, Mircea Donca l-a învins în etapa a IX-a din Liga 3. În schimb, la stadion au fost prezenți jucătorii Olimpiei suporterilor care s-au jucat și au făcut fotografii cu tinerii fotbaliști din cadrul clubului. 

  • ”În cei 10 ani de activitate, Clubul Sportiv Juniorul a dat dovadă de seriozitate, de fair-play, de înțelegere și implicare totală a antrenorilor, a copiilor și nu în ultimul rând a părinților având rezultate excepționale la numeroase turnee zonale: U15, U13, U11, Gheorghe Ene, Gheorghe Ola, dar și internaționale în țări precum Ungaria, Austria sau Franța.
  • După 10 ani, Juniorul Satu Mare este un club complet la toate categoriile de vârstă, este angrenat în toate competițiile de copii și juniori organizate de FRF și AJF Satu Mare. Clubul dispune de baza sportivă ”Someșul”, teren cu gazon natural, cu dimensiuni de joc oficial, vestiare modernizate, tribună, un amplasament accesibil pentru toată lumea și pentru toate vârstele.
  • Ca o rezultantă în timp a activității clubului Juniorul Satu Mare, rezultatele pozitive cât și cele negative trăite, obținute alături de copii ne motiveaza și ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun”, a fost mesajul transmis de conducerea clubului în deschiderea petrecerii aniversare.

În prezent, de pregătirea grupelor de copii și juniori din cadrul clubului se ocupă antrenorii: Nelu Donca, Florin Deac, Daniel Marghitaș, Alin Olariu și Călin Domuța. 

Sportul Sătmărean urează tuturor antrenorilor, copiilor și părinților angrenați în viața clubului Juniorul mult succes, performanțe și la mulți ani!

aniversarejuniorulsatumare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii