Răzvan Nintaș pregătește cea mai mică grupă de fotbaliști din județ

FC Kinder Carei a organizat pe parcursul lunii septembrie o acțiune de selecție la grupa de copii născuți în anul 2014.

În prima etapă a selecției primare s-a constituit o grupa de 14 copii. Deocamdată activitatea săptămânală a copiilor presupune un antrenament cu durata a 45-50 de minute sub formă de jocuri și activități specifice acestei categorii de vârstă. Antrenorul acestei grupe este prof. Răzvan Nintaș, care antrenează și grupa de copii născuți în anul 2010 a FC Kinder Carei, grupă care de asemenea și-a început activitatea în jurul vârstei de 4 ani.

Citește și Echipa Liceului Teoretic Carei, campioană națională la ONSS - fotbal

  • ”În cadrul cursurilor pentru licența B și A UEFA am fost informați de beneficiile începerii activității la o vârsta atât de fragedă, având în vedere că deja de timpuriu copiii au parte de lucruri foarte nocive, gen jocuri pe calculator, telefoane etc. Am avut curajul să încerc această experiență la o vârsta atât de mică și pot să vă spun că evoluția și progresul copiilor sunt foarte bune. În zonă sau chiar și în județele limitrofe, nu știu să fie colegi care să coboare cu vârsta de instruire la 4 ani, deși eu i-aș încuraja să o facă. Este greu într-adevăr dar este și foarte frumos să vezi copiii care încă nu au noțiunea zilelor, dar vor să vină ”mâine” la fotbal și își întreabă părinții când e ”mâine”, ne-a declarat profesorul Răzvan Nintaș.

Cei 14 micuți fotbaliști din cadrul grupei 2014 de la Kinder Carei sunt: Kuzmos Nikolas, Vădan Emanuel, Denes Matei, Erdei Philip, Andor Kevin, Sarca David, Stefanuti Petru, Nemeti Mate, Timoc Andrei, Poosz Bence, Hobaj Gabriel, Ferder Krisztian, Leber Gabriel, Lebedi Istvan.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club iunie 2019

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii