Fotbal județean | Activitate intensă la Comisia de disciplină. Suspendări, amenzi, contestații și amânări

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În cadrul ședinței de marți, Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut de discutat și analizat evenimentele disciplinare petrecute la meciurile din weekend-ul trecut.

Astfel, au fost suspendați câte o etapă și amendați cu câte 20 lei, după ce au primit al doilea avertisment pe parcursul aceluiași joc, Raul Ritli (CSM Satu Mare), Tara Ciprian (Recolta Sanislău), Fett Marius (Viitorul Lucăceni) și Lehoczki Raimond (Schwaben Kalmandi Cămin).

Au fost suspendați câte două etape ”cocoșii” Leleti Zoltan (Craidorolţ) şi Suranyi Ervin (Vetiş), pentru lovire reciprocă, iar Beres Marius (Lucăceni) și Kulitar Levente (Dorolţ II) au fost suspendați câte o etapă după ce s-au crezut portari, arbitrii eliminându-i pentru jucarea mingii cu mâna în calitate de ultim apărător.

Nu s-a luat nicio hotărâre cu privire la incidentele de la jocul Victoria Apa – Dacia Medieşu Aurit (23.09.2018), deoarece oficialii şi delegaţi celor două echipe nu s-au prezentat la ședința de marți din motive obiective... Din nou s-a pomenit nimic despre ”evenimentele petrecute la jocul Voința Babța - Someșul Oar” din urmă cu trei săptămâni...

Redăm integral hotărârile Comisiei de disciplină:

La jocul Someşul Oar – CSM Satu Mare a fost eliminat jucătorul Ritli Raul (CSM) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş au fost eliminaţi Leleti Zoltan(Craidorolţ) şi Suranyi Ervin (Vetiş), pentru lovire reciprocă. Vor fi suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 65 de lei.

La jocul AS Ghenci – Recolta Sanislău a fost eliminat Tara Ciprian (Sanislău) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.

La jocul Viitorul Lucăceni – Schamagosch Ciumeşti a fost eliminat Fett Marius (Lucăceni) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei. Tot la acest joc a fost eliminat Beres Marius (Lucăceni) pentru jucarea mingii cu mâna în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

La jocul Fortuna Căpleni – Schwaben Kalmandi Cămin a fost eliminat Lehoczki Raimond (Cămin) pentru cumul de cartonaşe. Suspendare o etapă + amendă 20 de lei.

La jocul Recolta Dorolţ II Dara – Voinţa Turţ a fost eliminat Kulitar Levente (Dorolţ II) jucarea mingii cu mâna, în postură de ultim apărător. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 45 de lei.

La jocul Atletic Craidorolţ – Viitorul Vetiş echipa din Vetiş a depus o contestaţie privind identitatea jucătorului Spiler Rudolf, nr. 19, de la Craidorolţ. Comisia hotărăşte audierea delegaţilor precum şi a jucătorului Spiler Rudolf în data de 09.10.2018.

La jocul Viitorul Vetiş – Voinţa Babţa echipa din Vetiş a contestat dreptul de joc a jucătorului Lupan Ionuţ. Contestaţia se respinge, ea fiind făcută după terminarea jocului, jucătorul fiind titular.

Pentru incidentele petrecute la jocul Victoria Apa – Dacia Medieşu Aurit, din 23.09.2018, se amână audierea oficialilor şi a celor doi delegaţi, aceştia neputându-se prezenta la şedinţa din 2 octombrie, din motive obiective.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club iunie 2019

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii