Au revenit lovirile, injuriile și cuvintele jignitoare în fotbalul județean sătmărean

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

După două etape fără probleme deosebite, marți, Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut de discutat și analizat, din nou, evenimente neplăcute care s-au petrecut la câteva meciuri din weekend.

Astfel, au fost suspendați jucători pentru lovituri, injurii sau cuvinte jignitoare aduse jucătorilor sau arbitrilor.

Tot în cadrul ședinței de marți trebuia să se discute despre ”evenimentele petrecute la jocul Voinţa Babţa – Someşul Oar”, delegaţii ambelor echipe fiind invitați să participe la şedinţă, însă, în comunicatul publicat de AJF Satu Mare nu apare nicio decizie în această speță...

De altfel, un alt subiect despre care nu se discută decât în tribune sau pe la colțuri este cum este posibil ca în cadrul aceeași competiții (Liga 4), în aceeași serie (Seria C), unii jucători să joace pentru două echipe diferite... Cu siguranță, președintele AJF Satu Mare, Szilagyi Ștefan are o explicație, o hotărâre sau o literă de regulament unde se poate încadra această speță...

Redăm integral hotărârile Comisiei de disciplină (inclusiv obișnuitele greșeli):

- La jocul Schwaben Kalamandi Cămin – AS Ghenci a fost eliminat Slachter Istvan (Cămin) pentru atac imprudent asupra adversarului când migea era în joc. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 65 de lei.

- La jocul Real Andrid – Unirea Pişcolt a fost eliminat jucătorul Mitraşca Erik (Andrid) pentru fault în postură de ultim apărător. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului o etapă + amendă 45 de lei.

- La jocul Unirea Urziceni – Olimpia Căuaş a fost eliminat Hasna Mihail (Urziceni) pentru lovirea adversarului cu cotul în piept când mingea era în joc. Suspendare două etape + amendă 65 de lei. Tot la acest joc a fost eliminat Hudea Darius, pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

- Pentru incidentele petrecute la sfârşitul jocului Unirea Păuleşti – Ştiinţa Beltiug, unde antrenorul echipei din Păuleşti, Botos Alex a adus cuvinte jignitoare şi proteste vehemente, cazul va fi trimis la Comisia Tehnică.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kardio club iunie 2019

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii