Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Liga 1 | Istvan Kovacs a susținut testele fizice înaintea începerii noului sezon Foto: frf.ro

Liga 1 | Istvan Kovacs a susținut testele fizice înaintea începerii noului sezon

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada 9-12 iulie, la Cheile Grădiștei, are loc cursul de instruire pentru arbitri, arbitri asistenți (inclusiv arbitri și arbitri asistenţi femei de pe lista FIFA) și observatorii de arbitri din primul eșalon.

Printre arbitrii prezenți la instruire se află și Istvan Kovacs, singurul ”central” din județul Satu Mare care va arbitra în Liga 1 în sezonul 2018-2019, alături de el fiind și ”sătmărenii” Şovre Octavian și Danşa Ciprian Florin în calitate de arbitri asistenți.
În această dimineață toți arbitrii care vor oficia în Liga 1 în sezonul 2018-2019 au susținut testele fizice, acțiunea desfășurându-se pe o ploaie torențială, sub atenta supraveghere a președintelui CCA, Kyros Vasaraas, și a celorlalți membri ai Comisiei Centrale a Arbitrilor.
A lipsit motivat Radu Petrescu, cel care împreună cu asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, plus al patrulea oficial, Marcel Bârsan, vor oficia partida din Liga Campionilor dintre Cork City și Legia Varșovia, din data de 10 iulie.
Pentru viitorul sezon, un arbitru și doi asistenți au fost promovați în lotul arbitrilor din primul eșalon. Este vorba despre “centralul” Marian Barbu din Brașov și asistenții Marius Badea, din Vâlcea, și Ionel Dumitru din Prahova.
În total, lotul de arbitri din Liga 1 va fi format din 24 de “centrali”, 35 de arbitri asistenți, iar lotul observatorilor va avea în componență 26 de membri.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii