Imprimă această pagină

Echipa suporterilor va juca meciurile de ”acasă” pe stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa suporterilor se află pe ultima sută de metri cu pregătirea actelor necesare afilierii la AJF Satu Mare pentru participarea la competițiile organizate de aceasta, iar pentru completarea dosarului trebuie specificat numele stadionului/terenului pe care se vor organiza jocurile de pe teren propriu.

Astăzi, o delegație a Voluntarilor Olimpiști a participat la audiența lunară susținută de primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, iar la final au anunțat că echipa Suporter Club OLIMPIA MCMXXI își va desfășura partidele de pe teren propriu pe stadionul Olimpia - ”Daniel Prodan”.

  • ”Ne întoarcem acasă!
    În urma audienței de astăzi vă putem anunța că începând cu sezonul 2018-2019, Suporter Club OLIMPIA MCMXXI își va desfășura partidele de pe teren propriu pe stadionul Olimpia Daniel Prodan. Audiența susținută de primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a decurs într-o atmosferă constructivă, urmând ca în urma programului stabilit în competiție cele două echipe ale municipiului să se înțeleagă privind folosirea bazei sportive amintite. Mulțumim domnului primar pentru înțelegerea și disponibilitatea arătate. De asemenea trebuie să amintim și de deschiderea arătată de domnul Fogel Laszlo, președintele Clubului Sportiv Municipal Satu Mare care în întâlnirea pe care am avut-o miercuri 13 iunie 2018 si-a arătat interesul de a ajunge la un numitor comun privind folosirea Stadionului Olimpia Daniel Prodan”, este mesajul postat de Voluntarii Olimpiști la finalul întâlnirii.

De altfel, Voluntarii Olimpiști organizează sâmbătă, 23 iunie, o întâlnire cu toți sătmărenii interesați să se alăture proiectului propus de ei:

  • ”Vă anunțăm că sâmbătă, 23 iunie, anul curent, vom organiza o întâlnire cu toți cei interesați să se alăture proiectului nostru: Suporter Club Olimpia MCMXXI Satu Mare. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe din cadrul ATTTS Satu Mare (Taberele școlare) Baza turistică ștrand, str. 24 Ianuarie nr. 17”.

audienta primarie olimpia

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii