Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Voluntarii Olimpiști au pregătit tricouri personalizate pentru suporterii Olimpiei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Proiectul noului club Olimpia Satu Mare, susținut de #VoluntariiOlimpiști - un grup de inițiativă al suporterilor - continuă și așteptă sătmărenii să li se alăture la renașterea Olimpiei prin cotizații, donații, declarația 230, asigurări sau cu activități în interesul clubului.

#VoluntariiOlimpiști au pregătit pentru suporteri un prim lot de tricouri ce va fi disponibil săptămâna viitoare, iar doritorii sunt rugați să se înscrie până duminică AICI pentru a primi tricoul personalizat cu numele lor (vezi modelul din poză).

  • ”Mai este ceva vreme până la începerea campionatului. Asta nu înseamnă că stăm degeaba. Până vom ști numele celor care vor să susțină noul club și vor apărea cu numele pe echipamentele jucătorilor am pornit producția de tricouri pentru suporteri. Un prim lot de 40 de bucăți va fi disponibil de săptămâna viitoare. Doritorii sunt rugați să se inscrie până duminică pentru ca numele lor să apară pe numărul imprimat pe spatele tricoului. De asemenea vă rugăm să precizați mărimea. Prețul unui tricou va fi de 100 de lei, adaosul rezultat urmând a acoperi costurile achiziționării echipamentului de joc (identic) pentru juniorii 2009-2010 antrenați de Ion Dragomir (Lulu). Mulțumim”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii