Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Alegeri FRF | Răzvan Burleanu, în vizită la Unirea Tășnad

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a vizitat în această după-amiază singura reprezentantă a județului Satu Mare în competițiile de seniori organizate de FRF, Unirea Tășnad.

Însoţit de secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu şi de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, Burleanu a discutat cu oficialii Unirii despre problemele cu care se confruntă fotbalul românesc, despre proiectele de la Federaţie și despre programul său.
După vizita de la Tășnad, Burleanu s-a mai întâlnit la Satu Mare cu reprezentanții AJF Satu Mare și conducerea Liceului cu Program Sportiv.

În urmă cu o săptămână, la Baia Mare, Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu aflați în ”turneul” de promovare a candidaturii lui Ionuț Lupescu la președinția Federației Române de Fotbal (FRF) s-au întâlnit cu reprezentanții entităților fotbalistice din județul Satu Mare și Maramureș. La întâlnirea cu cei doi foști jucători ai Generației de Aur, județul Satu Mare a fost reprezentat de președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi, directorul Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, Dorel Ziman și Bogdănel Moise, reprezentantul Unirii Tășnad.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii