Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Alegeri FRF | Ionuţ Lupescu s-a întâlnit la Baia Mare cu membrii afiliați din Satu Mare Foto: Facebook/Ionuț Lupescu

Alegeri FRF | Ionuţ Lupescu s-a întâlnit la Baia Mare cu membrii afiliați din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu se află de ceva vreme într-un ”turneu” de promovare a candidaturii lui Ionuț Lupescu la președinția Federației Române de Fotbal (FRF), iar marți seară s-au întâlnit la Baia Mare cu reprezentanții entităților fotbalistice din județul Satu Mare și Maramureș.

La întâlnirea cu cei doi foști jucători ai Generației de Aur, județul Satu Mare a fost reprezentat de președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi, directorul Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, Dorel Ziman și reprezentantul singurei echipe sătmărene participantă în competițiile organizate de FRF, FC Unirea Tășnad, Bogdănel Moise.

 • ”Aseară, la Baia Mare, m-am întâlnit cu membrii afiliați din jud. Maramureș. Tot aici au venit și oamenii de fotbal din jud. Satu Mare. Întâlnirea avut loc la complexul sportiv Arena al CSS2 Baia Mare. Vă spun sincer că am rămas profund impresionat de felul în care arată această bază de pregătire și de condițiile de care beneficiază tinerii sportivi de aici. Îmi doresc să multiplicăm aceste modele de succes la nivel național.
  În altă ordine de idei, discuția cu oamenii de fotbal din cele două județe a fost una foarte constructivă și concluzia una singură: fotbalul maramureșean și cel sătmărean se află pe drumul cel bun, însă lipsa implicării de la nivel federal pune multe probleme în teritoriu. Am convenit să lucrăm împreună și să grăbim procesul de dezvoltare cât putem de mult.
  În această dimineață am avut și o întâlnire foarte bună cu autoritățile locale la sediul Consiliului Județean Maramureș, unde le-am prezentat acestora proiectul meu de modificare a legislației, în vederea facilitării investițiilor în infrastructură sportivă și în sport, în general.
  O astfel de investiție am vizitat azi la Recea, lângă Baia Mare, unde oamenii gospodari de aici au construit un stadion nou-nouț și o sala de sport ultra-modernă. Felicitări!”, este mesajul transmis de Ionuț Lupescu, la finalul întâlnirii.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

 1. L 4A
 2. L 4B
 3. L 4C
 4. Liga 5A
 5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii