Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Meciurile din fotbalul județean sătmărean, amânate din nou

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primele meciuri oficiale din acest an (etapa a XIV-a din Liga 5), programate în weekend-ul trecut, au fost amânate (telefonic!? deoarece nu a fost transmis nimic oficial) din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a stării proaste a terenurilor de fotbal din județ.

Astăzi, Comitetul de Urgenţă al AJF Satu Mare s-a întrunit și a hotărât amânarea cu încă o săptămână a meciurilor din Liga 4 și Liga 5, teoretic, în ultimul weekend din luna martie, urmând să pornească sezonul de primăvară din toate cele trei ligii ale fotbalului județean sătmărean: Liga 4 Elite, Liga 4 și Liga 5.

  • ”La solicitarea echipelor participante în Liga a IV-a şi Liga a V-a, luând în considerare starea proastă a terenurilor din județ, etapa programată pe data de 24-25 martie se amână cu o săptămână.
    Reamintim că în perioada Sărbătorilor Pascale, etapa programată pe 01.04 va lua start în 31.03 - orele: 10:00 - juniorii, 12:00 - seniorii. Etapa programată pe 08.04 se va juca în data de 07.04 - orele: 10:00 - juniorii, 12:00 - seniorii.”

Despre datele de începere a campionatelor de juniori C, D, E nu se știe NIMIC, deși în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al AJF Satu Mare din data de 11 ianuarie 2018 s-a hotărât că ”vor fi stabilite de Comisia de Juniori până în data de 01.03.2018”.

program juniori ajf satu mare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii