Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

UEFA a vizitat Arena Națională în vederea pregătirii pentru EURO 2020

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În perioada 20-21 februarie, la Arena Națională s-a desfășurat o vizită de lucru a specialiștilor de la UEFA, care au inspectat stadionul pentru a se asigura că acesta va fi pregătit să găzduiască cele patru meciuri de la EURO 2020.
O delegație UEFA, formata din 30 de specialisti, a fost zilele trecute la Bucuresti, unde s-a intalnit cu reprezentanti ai Primariei Capitalei, ai Federației Române de Fotbal, dar și ai diferitelor autorități publice implicate in organizarea meciurilor Euro 2020 de la Bucuresti, precum Poliție, Jandarmerie și Pompieri.
Astfel, in cadrul vizitei, oficialii UEFA au detaliat planurile pentru amenajarea spațiilor necesare bunei organizări a partidelor pentru turneul final al Campionatului European din 2020, precum centrul de acreditare, centrul pentru voluntari, centrul de presă.
De asemenea, s-au analizat sistemul de ticketing, structura de rezistență a acoperișului, sistemul de alimentare cu energie, utilitățile, serviciile de salubritate, dar și căile de acces în stadion sau în perimetrul exterior al acestuia. Practic, absolut toate zonele arenei au fost inspectate cu scopul de a se stabili dacă se întrunesc standardele necesare și, în caz contrar, ce măsuri trebuie să fie luate pentru a fi îmbunătățite.

Următoarea vizită de lucru la Arena Națională va avea loc în toamna acestui an, când se vor stabili cu exactitate anumite măsuri concrete ce trebuie luate și se vor implementa planurile de construire a unor facilități.
  • “Delegația UEFA a fost însoțită de reprezentanții FRF, a cărei echipă dedicată EURO 2020 lucrează de mai bine de un an cu autoritățile locale și naționale pentru a organiza cu succes evenimentele care se vor desfășura la București cu ocazia EURO 2020. Există și la UEFA încredere în capacitatea și calitatea acestui stadion de a găzdui meciuri la cel mai înalt nivel. O primă evaluare generală a întregului proiect de oraș-gazdă a fost trecută cu bine de București la finele lui 2017, când, spre părere de rău, Bruxelles a fost descalificat”, a spus Florin Șari, Manager Grup Operativ de Lucru UEFA EURO 2020.
Sursa:  frf.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

cbadecembrie
energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii